Παρασκευή 3 Απριλίου 2015

ΔΑΣ:Σχετικά με την ιδιωτικοποίηση των ογκωδών...

Για μια ακόμα φορά ξανά δίνετε η μεταφορά των ογκωδών σε εργολάβο με το πρόσχημα ότι δεν επαρκεί το υπάρχον προσωπικό και δεν υπάρχουν τα ανάλογα οχήματα. Το όλο σκηνικό δεν μας προκαλεί εντύπωση. 
Εντάσσεται στη στρατηγική της  Διοίκησης του Δήμου υλοποιώντας συγκεκριμένες κατευθύνσεις των κυβερνήσεων αλλά και της Ευρωπαϊκής Ένωσης όπου χρόνια τώρα με χειρουργικές κινήσεις απαξιώνει τις υπηρεσίες με απώτερο στόχο την εκποίηση τους στα χέρια των εργολάβων που καρτερικά καραδοκούν.
Ο Δήμος Αμαρουσίου πρωτοστατεί στην υλοποίηση όλων των αντεργατικών νόμων. 
Δεν είναι και η πρώτη φορά που δηλώνει ότι θα είναι η τελευταία φορά που ιδιωτικοποιείται η συγκεκριμένη αρμοδιότητα. 
Να θυμίσουμε ότι έρχεται για τρίτη φορά το συγκεκριμένο θέμα.
Καταγγέλλουμε τη διαδικασία του κατεπείγοντος
Η δικαιολογία  ότι δεν γνώριζε ή δεν ήξερε δεν έπεισε κανέναν ούτε τον ίδιο τον αντιδήμαρχο, ήρθε με αυτή τη μορφή μεθοδευμένα ώστε να μην υπάρχουν αντιδράσεις από τους εργαζόμενους.
Συνάδελφοι σσες    
Η κατάσταση στο τομέα γενικότερα των εξωτερικών συνεργείων και συνολικότερα των υπηρεσιών του Δήμου έχει βαρέσει καμπάνες εδώ και καιρό. 
Παρά τις όποιες δεσμεύσεις έχει προχωρήσει η Διοίκηση του Δήμου κατά καιρούς όλες έχουν αποδειχθεί το λιγότερο ψεύτικες. 
Τα οχήματα σχεδόν στο σύνολο τους είναι ακατάλληλα και το προσωπικό σε καμία των περιπτώσεων δεν επαρκεί αφού εκτός από τη κύρια δουλειά του υποχρεούται να διεκπεραιώνει και άλλα καθήκοντα όπως παραδέχεται και η ίδια η Διοίκηση του Δήμου. 
Και αντί ο κύριος Δήμαρχος να απαιτήσει τώρα ΜΟΝΙΜΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΜΕ ΠΛΗΡΗ ΜΙΣΘΟΛΟΓΙΚΑ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ και αύξηση των κονδυλίων το κρατικό προϋπολογισμό προχωρά σε κομμάτιασμα των υπηρεσιών και ιδιωτικοποιήσεις.
Καλούμε τους συνάδελφους να συσπειρωθούν στο σωματείο τους & στο ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ των ΟΤΑ. Να βρίσκονται σε αγωνιστική εγρήγορση.
Το ζήτημα της διαχείρισης των σκουπιδιών της πόλης αφορά πέρα από τους εργαζόμενους και όλη τη κοινωνία, για αυτό καλούμε και τους φορείς της πόλης να πάρουν θέση. 
Η επιχειρηματικότητα και το ξεχαρβάλωμα των υπηρεσιών δεν θα περάσει. 
Απαιτούμε να ανακληθεί η συγκεκριμένη απόφαση. 
Απαιτούμε δημόσιες δωρεάν ασφαλείς υπηρεσίες για τους δημότες και τους εργαζόμενους. Απαιτούμε τώρα την ανανέωση όλου του στόλου οχημάτων. 
Απαιτούμε ΜΟΝΙΜΟΠΟΙΗΣΗ όλων των ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΩΝ Χωρίς Ορους & Προϋποθέσεις. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου