Παρασκευή 20 Φεβρουαρίου 2015

Ταμείο Αλληλοβοήθειας: Ενίσχυση άλλων 25 οικογενειών!

Οικονομική ενίσχυση από το Ταμείο Αλληλοβοήθειας Ευπαθών Κοινωνικών Ομάδων παρέδωσε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης, σε ακόμη 25 οικογένειες της πόλης που αντιμετωπίζουν σοβαρά οικονομικά προβλήματα και αδυνατούν να ανταπεξέλθουν στις υποχρεώσεις τους.
Οι δικαιούχοι ήταν στη συντριπτική τους πλειονότητα άνεργοι, οικογένειες με παιδιά, πολύτεκνες αλλά και μονογονεϊκές, άτομα με αναπηρία, που όλοι διαβιούν κάτω από το όριο της φτώχειας σε ιδιαίτερα δύσκολες συνθήκες. 
Κατά την παραλαβή των χρηματικών ποσών εξέφρασαν την ευγνωμοσύνη τους προς τον Δήμαρχο αλλά και τις ευχαριστίες τους για την υποστήριξη που λαμβάνουν από τον Δήμο.
Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Πατούλης, κατά την παράδοση των χρηματικών ποσών ανέφερε: 
«Πρόσφατα ενισχύσαμε οικονομικά από το Ταμείο Αλληλοβοήθειας του Δήμου μας 50 νοικοκυριά που έχουν ανάγκη από την ουσιαστική μας υποστήριξη.

Η προσπάθειά μας είναι διαρκής. Θέλουμε οι συνάνθρωποί μας που οι συνθήκες ζωής αυτή την περίοδο δεν τους το επιτρέπουν, να ζουν αξιοπρεπώς και πέρα από την υλική μας ενίσχυση, η χρηματική είναι, επίσης, σημαντική. 

Θέλουμε στο πλευρό μας όλο και περισσότερους φορείς, ιδιώτες και εταιρίες να στηρίζουν το Ταμείο Αλληλοβοήθειας του Δήμου μας».
Οι δικαιούχοι έχουν αξιολογηθεί βάσει κοινωνικοοικονομικών κριτηρίων από την αρμόδια υπηρεσία πρόνοιας του Δήμου.
Ο Δήμος Αμαρουσίου καλεί όλους τους ευαισθητοποιημένους συμπολίτες μας καθώς και τις επιχειρήσεις που εδρεύουν στην πόλη να συνδράμουν το έργο του στηρίζοντας το Ταμείο Αλληλοβοήθειας Ευπαθών Κοινωνικών Ομάδων Δήμου Αμαρουσίου: 6041030021509 (IBAN: GR 9001710410006041030021509), που τηρείται στην Τράπεζα Πειραιώς, όπως, επίσης, το Κοινωνικό Φαρμακείο, το Κοινωνικό Παντοπωλείο και τη Γωνιά Κοινωνικής Προσφοράς και Αλληλεγγύης του Δήμου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου