Τετάρτη 28 Ιανουαρίου 2015

Λ. Μαγιάκης:«Συγχαίρουμε τους πολίτες που επέδειξαν ωριμότητα στις εκλογές της Κυριακής»


Την επίσημη δήλωσή του για το αποτέλεσμα των εκλογών της Κυριακής 25 Ιανουαρίου, ανέγνωσε την Τρίτη κατά την συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αμαρουσίου, ο επικεφαλής της  παράταξης «ΕΝΟΤΗΤΑ, ΑΝΑΤΡΟΠΗ & ΕΡΓΟ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΡΟΥΣΙ» Λευτέρης Μαγιάκης: 
«Χαιρετίζουμε, είπε,  το αποτέλεσμα των βουλευτικών εκλογών της περασμένης Κυριακής 25-1-2015 και συγχαίρουμε τους πολίτες της πόλης μας για την ωριμότητα που επέδειξαν κατά την άσκηση του εκλογικού τους δικαιώματος.
Ο Ελληνικός λαός και οι δημότες με μεγάλη πλειοψηφία, ο καθένας από τη δική του σκοπιά, αποδοκίμασαν τις μνημονιακές πολιτικές της λιτότητας που εφαρμόστηκαν στη χώρα μας την τελευταία πενταετία.
Απαίτησαν εθνική υπερηφάνεια, δημοκρατικές μεταρρυθμίσεις, διαφάνεια, δικαιοσύνη, κοινωνική αλληλεγγύη, αξιοπρέπεια.
Απαίτησαν να σταματήσει η υπερφορολόγηση, οι περικοπές στους μισθούς και στις συντάξεις, δωρεάν υγεία και παιδεία για όλους.
Να ξεκινήσει διαπραγμάτευση για το υπέρογκο χρέος της χώρας μας, η ανασυγκρότηση του παραγωγικού της δυναμικού και η αντιμετώπιση της ανεργίας.
Στο δύσκολο αγώνα για την αντιμετώπιση της κρίσης και μια διέξοδο προς όφελος της πλειοψηφίας του λαού η παράταξη μας θα πρωταγωνιστήσει με όλες της τις δυνάμεις προκειμένου:
Να προασπίσουμε και να αναβαθμίσουμε τη θεσμική αυτονομία της Τ.Α μακριά από οποιαδήποτε κομματικοποίηση του θεσμού.
Να κατοχυρώσουμε τα εργασιακά δικαιώματα και τον ουσιαστικό το ρόλο των εργαζόμενων του Δήμου.
Να διεκδικήσουμε από τη νέα Κυβέρνηση την αντικατάσταση του “Καλλικράτη” από ένα σύγχρονο δημοκρατικό νόμο σύμφωνα και με τις προεκλογικές της δεσμεύσεις.
Με τη διεκδίκηση των αναγκαίων πόρων αλλά και αυτών που περικόπηκαν, σε συνεργασία και με την Περιφέρεια, να συμβάλλουμε στην ανάπτυξη της πόλης μας και στην παραγωγική ανασυγκρότηση της πατρίδας μας».
Η δήλωση του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης του Δήμου Αμαρουσίου Λευτέρη Μαγιάκη, λίγη μόλις ώρα μετά την ορκωμοσία της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.
ΠΗΓΗ:www.amarysia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου