Παρασκευή 30 Ιανουαρίου 2015

Γ. Πατούλης:«Χωρίς εκπτώσεις θα υποστηρίζουμε τις σωστές αποφάσεις της Πολιτείας»

Μήνυμα ενότητας & αλληλεγγύης απηύθυνε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου
Με μηνύματα ενότητας, ομοψυχίας και αλληλεγγύης & εγκάρδιες ευχαριστίες από τη Δημοτική Αρχή για την προσφορά ποιοτικών υπηρεσιών στους πολίτες κάτω από δυσμενείς συνθήκες, οι εργαζόμενοι του Δήμου Αμαρουσίου έκοψαν την πρωτοχρονιάτικη πίτα με την ευλογία του π. Χρήστου, παρόντος του Δημάρχου Αμαρουσίου κ. Γιώργου Πατούλη, των μελών της Διοίκησης και του Δημοτικού Συμβουλίου, την Πέμπτη 29 Ιανουαρίου 2015.
Στο καλωσόρισμα του ο Δήμαρχος κ. Γιώργος Πατούλης μετά από ένα σύντομο απολογισμό για τη χρονιά που πέρασε υπογράμμισε ότι «με την ίδια δυναμική και την ίδια ποιότητα που πρέπει να μας χαρακτηρίζει θα συνεχίσουμε να διεκδικούμε για το Δήμο μας, τους εργαζόμενους μας και την Τοπική Αυτοδιοίκηση.
Χωρίς εκπτώσεις θα υποστηρίζουμε τις σωστές αποφάσεις της Πολιτείας, αλλά συγχρόνως όπου οι υποσχέσεις που έχουν δοθεί δεν τηρούνται, τότε εμείς πάλι θα είμαστε ακόμη και στους δρόμους εάν χρειασθεί.
Η Αυτοδιοίκηση - πρόσθεσε - είναι ένα ξεχωριστό κίνημα. Αυτό που έχει αξία  είναι η προσπάθεια που γίνεται στη βάση της κοινωνίας, μέσα στο εργαστήρι της Αυτοδιοίκησης. Και θέλω να σας διαβεβαιώσω ότι εμένα με ικανοποίησε η δήλωση του σημερινού Υπουργού κ. Βούτση
κατά την τελετή παράδοσης και παραλαβής του Υπουργείου, αφενός μεν γιατί αναγνωρίζεται η προσφορά της Αυτοδιοίκησης Α΄Βαθμού για να κρατηθούν με αξιοπρέπεια οι ευπαθείς ομάδες μέσα από τις κοινωνικές δομές που δημιούργησαν και αφετέρου η αμέριστη διάθεσή του για συνεργασία με την ΚΕΔΕ και τα αυτοδιοικητικά όργανα.»
Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου ευχαρίστησε τους εργαζόμενους για τον αγώνα που έδωσαν για να κρατηθεί και να λειτουργεί ο Δήμος. «Οφείλω ένα μεγάλο ευχαριστώ ως πολίτης πρωτίστως αυτής της πόλης, για τον αγώνα που έδωσε το έμψυχο δυναμικό μας που εάν δεν υπερέβαλε εαυτόν, με τις υπηρεσίες αποψιλωμένες από προσωπικό, δεν θα μπορούσε να λειτουργήσει ο Δήμος μας. Αυτή είναι  η ενότητα που μας κρατά και η αγάπη μας για το Μαρούσι.»
Παράλληλα ο κ. Πατούλης αναφέρθηκε στην ανάγκη να λειτουργήσει το ΑΣΕΠ και να   στελεχωθούν οι υπηρεσίες με μόνιμο και σταθερό προσωπικό  που ήδη έχουν αξιολογηθεί από τα έτη 2008 και 2009.

Αναφερόμενος στα 25 άτομα με αναπηρία, εργαζόμενους του Δήμου Αμαρουσίου τους οποίους χαρακτήρισε χρήσιμους, απαραίτητους και με μεγάλη εμπειρία που θέλουμε να συνεχίσουν να εργάζονται και να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους, επισήμανε ότι ήδη ως Δήμαρχος και ως Πρόεδρος της ΚΕΔΕ είχε διατυπώσει στον πρώην Υπουργό το αίτημα να προχωρήσει σχετική διάταξη  για την μονιμοποίησή τους στο Δήμο, εκφράζοντας τη βεβαιότητα ότι η σχετική διάταξη θα είναι το πρώτο θέμα που θα τεθεί προς επίλυση από την νυν ηγεσία του Υπουργείου.
Κλείνοντας ο κ. Πατούλης τον χαιρετισμό του έδωσε τις θερμές ευχές του για υγεία, και πρόοδο, ευχόμενος σε όλους να είμαστε χρήσιμοι, παραγωγικοί και δημιουργικοί και τη νέα χρονιά.
Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν επίσης  ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Επαμεινώνδας Γαρδέλης, οι Αντιδήμαρχοι Σπύρος Σταθούλης, Δημήτρης Καρλαύτης, Γεώργιος Ζήκος, Ρένα Χαλιώτη, Ευθύμιος Τσίγκας, η Πρόεδρος του ΟΚΟΙΠΑΔΑ Ελένη Καλαντζάκη- Λέκκα, και η Αντιπρόεδρος Ελένη Βλάχου Σταματάκη και οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Νικόλαος Πέππας, Δημήτρης Σμυρνής, Ευάγγελος Κάββαλος, Επαμεινώνδας Κατσιαγάννης, Πέτρος Κόνιαρης και Αικατερίνη Φραγκάκη, καθώς και ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου Μιχαήλ Χρηστάκης.
Επίσης παρέστησαν ο επικεφαλής τους μείζονος μειοψηφίας Ελευθέριος Μαγιάκης και η Δημοτική Σύμβουλος Μαίρη Διακολιού, ο επικεφαλής της ελάσσονος μειοψηφίας Κωνσταντίνος Βλάχος, ο επικεφαλής των Εκτός των Τειχών Τάσος Σπυρόπουλος και ο επικεφαλής για Ένα νέο Μαρούσι Δορύλαος Κλαπάκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου