Πέμπτη 29 Ιανουαρίου 2015

Ευχαριστήριο για το bazaar του Συλλόγου Γονέων 7ου Δημοτικού Σχολείου Αμαρουσίου

Αγαπητοί δάσκαλοι, γονείς & κηδεμόνες των μαθητών του 7ου Δημοτικού Σχολείου, θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε από καρδιάς για τη συμμετοχή, αλλά & τη συνεισφορά σας στο bazaar που έλαβε χώρα την Κυριακή 21-12-2014 στον χώρο του σχολείου μας.
Το όλο εγχείρημα στέφθηκε από επιτυχία κυρίως εξαιτίας της δικής σας συμμετοχής και συνεισφοράς, τόσο στις κατασκευές, όσο και στην παρασκευή φαγητών και γλυκών και της οικονομικής στήριξης που παρείχατε στον σύλλογό μας μέσω των αγορών σας.
Ευχαριστούμε όλες τις δασκάλες του σχολείου και κυρίως την κ. Αλεξάνδρα Στρατηγοπούλου , την κ. Δανάη Μπάτση, την κ. Ελένη Παρέλλη  και την κ. Μαρίνα Προμπονά, που συνεισέφεραν τα μέγιστα σε όλη αυτή την προσπάθεια, καθώς και τη διευθύντρια του σχολείου μας κ. Ευφροσύνη Πιέρρου για την παραχώρηση του χώρου και τη στήριξη που μας παρείχε για την υλοποίηση του bazaar.
Ευχαριστούμε, ακόμη, τον κ. Κώστα Ντίμτσιο για τη μικροφωνική υποστήριξη και την κ. Καστρινογιάννη για τις δημιουργίες που προσέφερε.
Τέλος, ευχαριστούμε τον χορευτικό όμιλο παραδοσιακών χορών - το παιδικό τμήμα - με δάσκαλο το Γιώργο Φραγκάκη και τη θεατρική ομάδα fade out- παραστάσεις για παιδιά, καθώς και τους χορηγούς- δωρητές του bazaar μας:
1.Αρτοποιείο Κεσούδης «άρτος-γλυκό»
Σας ενημερώνουμε ότι από το bazaar συγκεντρώθηκε το ποσό των 600 ευρώ, χρήματα που θα διατεθούν όπου κριθεί αναγκαίο, με γνώμονα, πάντα, το καλό των παιδιών μας και ότι στηρίξαμε το σωματείο Ελίζα με τη συγκέντρωση του ποσού των 160 ευρώ, καθώς και τον ΟΚΟΙΠΑΔΑ με τη συγκέντρωση τροφίμων που ανήλθαν σε 25-30 σακούλες συνολικά.
Σας ευχαριστούμε και πάλι όλους θερμά για τη συνεισφορά και τη συμμετοχή σας στο bazaar και σας ευχόμαστε να έχετε εσείς και οι οικογένειές σας μια ευτυχισμένη και δημιουργική χρονιά !!!
Το Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 7ου Δημοτικού Σχολείου Αμαρουσίου. 
ΠΗΓΗ:7dimotikoamaroussiou.wordpress.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου