Κυριακή 21 Δεκεμβρίου 2014

«Περικοπές» στη συγκοινωνία των δημοτών και εύνοια στα «Mall» & «Golden Hall»!


Την αύξηση των δρομολογίων της δημοτικής συγκοινωνίας που εξυπηρετούν τα εμπορικά Υπερ-κέντρα «Mall & «Golden Hall, ανέδειξε στο πρόσφατο δημοτικό συμβούλιο(18/12/2014), η δημοτική σύμβουλος της παράταξης «ΕΝΟΤΗΤΑ ΑΝΑΤΡΟΠΗ & ΕΡΓΟ για το ΜΑΡΟΥΣΙ», Μαίρη Διακολιού, επανερχόμενη στην ερώτηση που η ίδια είχε καταθέσει σε προηγούμεν Δ.Σ.
Περικοπές στη συγκοινωνία των δημοτών και εύνοια στα «Mall» & «Golden Hall».
Το Ερώτημα: 
«Σε συνέχεια των όσων ερωτήθηκαν νωρίτερα από την κ. Κρεκούκια, επανέρχομαι στην ερώτησή μου για τη Δημοτική Συγκοινωνία & θα ήθελα τα υπενθυμίσω ότι αυτή απαντήθηκε μόνο αποσπασματικά & ότι τα συγκριτικά στοιχεία των παρελθόντων ετών που ζήτησα δεν δόθηκαν ποτέ.
Οι περικοπές δρομολογίων δε, που είναι γενικές στην πόλη, δε συνάδουν με τη σπουδή του Δήμου να αυξάνει τα δρομολόγια που εξυπηρετούν το «Mall»(Υπουργείο Παιδείας) - «Golden Hall», τη συχνότητα των οποίων τα εμπορικά αυτά υπερκέντρα διαφημίζουν για να έλκουν καταναλωτές, οι οποίοι, συνακόλουθα, δεν προτιμούν την αγορά του Αμαρουσίου προς βλάβη των Μαρουσιωτών εμπόρων.
Οι πολίτες του Αμαρουσίου έχουν δικαίωμα να απολαμβάνουν την υπηρεσία της Δημοτικής Συγκοινωνίας, χωρίς να ταλαιπωρούνται υφιστάμενοι περικοπή των δρομολογίων της, τη στιγμή που ιδιωτικές εταιρείες απολαμβάνουν την πλήρη εύνοια του Δήμου για την ενίσχυσή τους.
Παρακαλώ να μου δοθούν οι απαντήσεις που παρελήφθησαν από την αρχική ερώτησή μου και να πάρει θέση ο αρμόδιος αντιδήμαρχος.
«ΕΝΟΤΗΤΑ, ΑΝΑΤΡΟΠΗ & ΕΡΓΟ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΡΟΥΣΙ»
Κοιμήσεως Θεοτόκου 8, Μαρούσι (δίπλα από τη Μητρόπολη)
Τηλ.: 210 80 24 942 |  giatomarousi@gmail.com |  giatomarousi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου