Τρίτη 23 Δεκεμβρίου 2014

Στις 4:30 μ.μ, η έκτακτη γενική συνέλευση του ΟΤΕ

Την παροχή ειδικής άδειας για τη σύναψη επιμέρους συμφωνιών μεταξύ του ΟΤΕ και των εταιριών του και των Deutsche Telekom και Telekom Deutschland καλείται να εγκρίνει, μεταξύ άλλων, σήμερα Τρίτη 23 Δεκεμβρίουη η έκτακτη γενική συνέλευση του Οργανισμού.
Ο ΟΤΕ συγκαλεί σήμερα στις 4:30 μ.μ, στο Διοικητικό Μέγαρο του Οργανισμού, έκτακτη γενική συνέλευση,   Λεωφ. Κηφισίας 99 στο Μαρούσι και συζήτηση και λήψη αποφάσεων επί των κάτωθι θεμάτων:
Παροχή ειδικής άδειας της Γενικής Συνέλευσης σύμφωνα με το άρθρο 23α του Κ.Ν. 2190/1920 για τη σύναψη Επιμέρους Συμφωνιών (Service Arrangements) μεταξύ αφενός της ΟΤΕ Α.Ε. και εταιριών του Ομίλου ΟΤΕ και αφετέρου της Deutsche Telekom (DTAG) και της Telekom Deutschland GmbH (TD GmbH) για την παροχή συγκεκριμένων υπηρεσιών για το έτος 2015 στο πλαίσιο της εγκεκριμένης «Σύμβασης Πλαισίου Συνεργασίας και Παροχής Υπηρεσιών» / Ανάθεση σχετικών αρμοδιοτήτων.
Έγκριση τροποποίησης Σύμβασης Εκτελεστικού μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου σύμφωνα με το άρθρο 23α του Κ.Ν. 2190/1920.
Τροποποίηση/συμπλήρωση απόφασης της Γενικής Συνέλευσης των Μετόχων για την δέσμευση/διάθεση ποσού εκ των φορολογηθέντων αποθεματικών της Εταιρείας για την κάλυψη της ίδιας συμμετοχής της στη Δράση του ΕΣΠΑ
Διάφορες ανακοινώσεις.

                                                                      ΠΗΓΗ:www.sofokleous10.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου