Δευτέρα 22 Δεκεμβρίου 2014

Στο Μαρούσι τα νέα γραφεία της «ΕΥ» Ελλάδας

Εγκαινιάσθηκαν, σήμερα, τα νέα γραφεία της ΕΥ Ελλάδας, στο Μαρούσι στην οδό Χειμάρρας 8Β, παρουσία του σεβασμιότατου Μητροπολίτη Κηφισιάς, Αμαρουσίου και Ωρωπού Κύριλλου, εκπροσώπων της δημοτικής αρχής Αμαρουσίου, της διοίκησης και των εργαζομένων της ΕΥ.
Τα νέα γραφεία, σχεδιάστηκαν από ανθρώπους που ζουν καθημερινά τη δουλειά της ΕΥ, που μοιράσθηκαν τις εμπειρίες των ανθρώπων της και έλαβαν υπόψη τους τις ανάγκες τους. Κυρίως όμως, υλοποίησαν το όραμα της ΕΥ: 
Η δημιουργία σήμερα, της εταιρίας του μέλλοντος. 
Η φιλοσοφία των νέων γραφείων «Workplace of the Future», βασίζεται σε ένα μοντέλο λειτουργίας της επιχείρησης που έχει επίκεντρο τον άνθρωπο, δίνει έμφαση στη συλλογική δουλειά, στην εμπιστοσύνη αλλά και στο αποτέλεσμα. 
Τα νέα γραφεία φέρνουν την ΕΥ πιο κοντά στο επίκεντρο των επιχειρηματικών εξελίξεων, στο σημείο τομής δυο βασικών αξόνων γύρω από τους οποίους αναπτύσσεται η Αθήνα.
Στην ομιλία του ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΕΥΕλλάδας, κ. Παναγιώτης Παπάζογλου, επεσήμανε, μεταξύ άλλων, ότι 
«το Workplaceof the Future είναι ένα περιβάλλον εργασίας σχεδιασμένο για να στηρίξει τησυνεργασία και ταυτόχρονα για να εξασφαλίσει την απόδοση ενός ανθρώπινουδυναμικού που βρίσκεται διαρκώς σε κίνηση. 
Αποτελεί μέρος ενός ευρύτερου προγράμματος της ΕΥ που βρίσκεται σε εξέλιξη διεθνώς τους τελευταίους μήνες, μίας στρατηγικής επιλογής και στόχευσης για τη δημιουργία σήμερα της εταιρίας του μέλλοντος. 
Πρόκειται για ένα ενιαίο πλαίσιο που επιτρέπει στα γραφεία μας, σε όλον τον κόσμο, να κινηθούν συντονισμένα προς αυτήν την κατεύθυνση και να δώσουν στα στελέχη μας τα εργαλεία, την τεχνολογία αλλά και την μέθοδο εργασίας και θα τους επιτρέψει να μεγιστοποιήσουν την απόδοσή τους, βελτιώνοντας συγχρόνως με εντυπωσιακό τρόπο τις συνθήκες εργασίας». 
Καταλήγοντας ο κ. Παπάζογλου τόνισε ότι «είμαστε υπερήφανοι που η Ελλάδα είναι μια απ’ τις πρώτες χώρες όπου γίνεται πράξη αυτή η πρωτοποριακή ιδέα. Μέχρι το τέλος του Ιουνίου 2015 μόνο 33 γραφεία από τα 728 της ΕΥ, διεθνώς, θα έχουν υλοποιήσει το πρόγραμμα αυτό».
ΠΗΓΗ: www.businessnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου