Τετάρτη 15 Οκτωβρίου 2014

Τα αντιπλημμυρικά έργα στο γεφυράκι της οδού Πεντέλης στη Ν. Λέσβο, επισκέφτηκε ο Γ. Καραμέρος!!!

Ο Αντιπεριφερειάρχης Βόρειου Τομέα Αθηνών, Γιώργος Καραμέρος ο Οικολόγος, εκτός από καθημερινός σχολιαστής στο Ακροδεξιό Δελτίο Ειδήσεων του EXTRA με παρουσιαστή τον τέως Βουλευτή του ΛΑ.Ο.Σ Κυριάκο Βελόπουλο(εμφανίζεται εκεί μόνο με την ιδιότητα του Δημοσιογράφου & όχι του Αντιπεριφερειάρχη Βόρειου Τομέα Αθηνών!!!), βρίσκει όπως φαίνεται χρόνο να ανταποκριθεί και στα σοβαρότατα καθήκοντα που του ανέθεσε η Ρένα Δούρου ...
Να την προηγούμενη Τετάρτη όπως μας ενημερώνει το ιστολόγιο της Περειφέρειας Αττικής(το Γραφείο Αντιπεριφερειάρχη δηλαδή), εκτός από τις πολλαπλές εμφανίσεις του σε τηλεοπτικούς σταθμούς, πραγματοποίησε και επισκέψεις στο γεφυράκι Μελισσίων της οδού Πεντέλης στη Νέα Λέσβο(σύνορα των Δήμων Αμαρουσίου & Πεντέλης - Μελισσίων), όπου εκτελούνται εδώ και μήνες αντιπλημμυρικά έργα, προκειμένου να δοθεί λύση σε ένα χρόνιο πρόβλημα με την συσσώρευση όμβριων υδάτων μετά από βροχόπτωση.
Για να ολοκληρωθεί η αντιπλημμυρική θωράκιση στο συγκεκριμένο σημείο, χρειάστηκε να δοθεί(και δόθηκε) παράταση μέχρι το τέλος του έτους 2014
Οι εργασίες που πραγματοποιούνται στην περιοχή, όπως αναφέρει το Δελτίο Τύπου, ανήκουν στο έργο «Δίκτυο Ομβρίων και Συλλεκτήρων στον ΟΤΑ Μελισσίων» που βρίσκεται στην τελική φάση ολοκλήρωσης (98%), με συνολικό προϋπολογισμό 5.257.000,00 ευρώ. Αντικείμενο του έργου είναι η κατασκευή αγωγών εσωτερικού δικτύου αποχέτευσης ομβρίων καθώς και των συλλεκτήρων αποδεκτών, των παραπάνω αγωγών, σε διάφορες περιοχές των Μελισσίων και του Αμαρουσίου για να αντιμετωπιστούν τα προβλήματα. Το συνολικό μήκος των αγωγών ομβρίων είναι 6.100 μέτρα και τελικοί αποδέκτες είναι το ρέμα Αμαρουσίου καθώς και το ρέμα Μελισσίων - Πολυδρόσου.
Η αντιπλημμυρική θωράκιση των Δήμων της Περιφερειακής Ενότητας του Βόρειου Τομέα, τονίζει κλείνοντας το ΓΡΑΦΕΙΟ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ, αποτελεί προτεραιότητα για την νέα περιφερειακή διοίκηση...Μας έπεισε!!! Από την 1η Σεπτεμβρίου που παρέδωσε ο προηγούμενος Αντιπεριφερειάρχης Κ. Μανιάτης, έπρεπε να περάσουν αργά & βασανιστικά 40 ολόκληρες ημέρες για να εκδώσει ένα που είναι & το μοναδικό(!!!) Δελτίο Τύπου, ο Οικολόγος Αντιπεριφερειάρχης Βόρειου Τομέα Αθηνών της Ρένας Δούρου!
Τέτοιος φόρτος εργασίας ... Παραγωγικότης τεραστία!!!
 Οι τηλεοπτικές του επιδόσεις όμως είναι αντιστρόφως ανάλογες!!!
Σε μία εξ αυτών μάλιστα εξεμάνη και πέταξε το μικρόφωνο στον Κρατερό Κατσούλη(στο χιουμοριστικό ένθετο της εκπομπής «Στα καλά καθούμενα»), στο κανάλι Ε στο οποίο μάλιστα στεγάζονταν πριν θέσει υποψηφιότητα ως Αντιπεριφερειάρχης με την Ρένα Δούρου!!!
Ο Κρατερός Κατσούλης έκανε ερωτήσεις που ενόχλησαν τον Αντιπεριφερειάρχη ο οποίος απάντησε ως εξής:
Γ. ΚΑΡΑΜΕΡΟΣ: «Μη μου παριστάνεις εμένα τον εντυπωσιασμένο, προσπαθείς να οδηγήσεις κάπου την συζήτηση, να με παγιδεύσεις, να πεις ότι οι πολιτικοί είναι υποκριτές»
«Όταν ήσουν δημοσιογράφος, πως έκρυβες από τη μητέρα σου τι δουλειά έκανες;», συνέχισε ο Κρατερός Κατσούλης ο οποίος έθεσε τη σοβαρή ερώτηση στον Αντιπεριφερειάρχη…
«Πώς είναι η Ρένα Δούρου από κοντά γιατί υπάρχει η εντύπωση ότι την πειράζουν λίγο στο photoshop και θα ήθελα να μάθουμε αν είναι τόσο όμορφη και στην πραγματικότητα.
Βεβαίως είναι πολιτική ερώτηση γιατί δικαιούνται οι άνθρωποι να μάθουν εάν τους κοροϊδεύουν σβήνοντας ρυτίδες, μαύρα μάτια, μαύρες ρίζες στις φωτογραφίες τους γιατί αν κάνουν αυτό Γιώργο Καραμέρο σκέψου τι είναι ικανοί να κάνουν αύριο»
Τον ρώτησε ακόμα…
Σε ποια θέση παίζεις; Που σε έχει βάλει η Δούρου;

«Καλά μ… έχεις τρελαθεί; με φωνάζεις εδώ… έκανα αυτή την ίδια εκπομπή που κάνετε πέρυσι, με φωνάζεις με αντιμετωπίζεις σαν πολιτικό, με ρωτάς όλες αυτές τις…
Σου λέω ρώτα με δυο πράγματα. Κάνεις πλάκα;» είπε στο τέλος ο Γιώργος Καραμέρος και σηκώθηκε πετώντας του το μικρόφωνο που φορούσε!!!

 ΠΗΓΗ:www.patt.gov.gr & greekmagazino.net

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου