Δευτέρα 13 Οκτωβρίου 2014

Αύριο στο 9ο Δημοτικό Σχολείο Αμαρουσίου, η Τηλεδιάσκεψη της Διεύθυνσης Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος

Από τις 11:00 π.μ. έως τις 1:00 το μεσημέρι αύριο Τρίτη 14 Οκτωβρίου, θα παραγματοποιηθεί στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του  9ο Δημοτικού Σχολείου ΑμαρουσίουΤηλεδιάσκεψη της Διεύθυνσης Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος για την Ασφαλή Πλοήγηση στο Διαδίκτυο  σε  συνεργασία του ΥΠΑΙΘ με το  Υπ. Προστασίας του Πολίτη.

Θα συμμετέχουν οι μαθητές της  Ε΄ και Στ΄ τάξης και υπεύθυνοι εκπαιδευτικοί θα είναι οι καθηγητές της Πληροφορικής κ. Μαρία Κολοβού και κ. Κωνσταντίνα Χαλατσά.
Κατά τη διάρκεια της τηλεδιάσκεψης θα πραγματοποιείται παρουσίαση από τον Προϊστάμενο της Διεύθυνσης Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος και ειδικά καταρτισμένους αξιωματικούς με τη σύγχρονη χρήση οπτικοακουστικού υλικού και εκπαιδευτικών βίντεο που έχουν δημιουργηθεί ειδικά για το σκοπό αυτό.
Οι υπεύθυνοι εκπαιδευτικοί κατά τη διάρκεια της παρουσίασης θα  συλλέξουν 3-4 ερωτήσεις των μαθητών, τις οποίες θα αποστείλουν στην ομάδα παρουσίασης πριν τη λήξη της παρουσίασης μέσω του συστήματος και της λειτουργίας άμεσης γραπτής επικοινωνίας chat. 
Οι ερωτήσεις αυτές θα συλλέγονται και θα απαντώνται σε ζωντανή μετάδοση προς όλες τις σχολικές μονάδες που συμμετέχουν μετά το πέρας των παρουσιάσεων.
Από το σύνολο των σχολείων θα επιλεγούν τέσσερα (4) τα οποία θα έχουν τηνικανότητα να υποβάλουν μία από τις ερωτήσεις τους σε ζωντανή μετάδοση. 
Τα επιλεγμένα σχολεία θα πρέπει να διαθέτουν τον απαιτούμενο τεχνικό εξοπλισμό (web camera, μικρόφωνο).

                               ΠΗΓΗ:blogs.sch.gr/9dimamarous

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου