Τετάρτη 22 Οκτωβρίου 2014

Στις 6:30 μ.μ. η « Γ. Σ. του Συλλόγου Γονέων του 16ου Δημοτικού Σχολείου Αμαρουσίου»

Ο απολογισμός της σχολικής χρονιάς 2013 - 2014 και η προκήρυξη εκλογών προκειμένου να αναδειχθούν εκπρόσωποι για το νέο ΔΣ του Συλλόγου, για την Ένωση Γονέων, για την Ελεγκτική Επιτροπή & το Σχολικό Συμβούλιο, είναι τα θέματα που θα απασχολήσουν σήμερα Τετάρτη στις 6:30 μ.μ. την Γενική Συνέλευση του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων του 16ου Δημοτικού Σχολείου Αμαρουσίου, η οποία θα διεξαχθεί στον χώρο του σχολείου.
Στην προηγούμενη ημερομηνία που είχε καθοριστεί(Τετάρτη 15 Οκτωβρίου), δεν υπήρξε απαρτία στην Γ.Σ. Αυτή τη φορά όμως, βάση του Καταστατικού, η ΓΣ θα πραγματοποιηθεί ανεξάρτητα από τον αριθμό των μελών που θα παραστούν.
Οι εκλογές θα διενεργηθούν την Τετάρτη 29 Οκτωβρίου απο τις 4:30 μ.μ. έως τις 9:00 μ.μ.
Οι ενδιαφερόμενοι  μπορούν να δηλώσουν υποψηφιότητα για ένα ή περισσότερα από τα παραπάνω όργανα με τους ακόλουθους τρόπους:
Είτε στέλνοντας email στο «16dimamar.goneis@gmail.com», είτε στα μέλη του Συλλόγου
μέχρι τις 24 Οκτωβρίου 2014.
Ο Σύλλογος Γονέων του 16ου Δημοτικού Σχολείου Αμαρουσίου σε ανακοίνωση που εξέδωσε απευθύνει κάλεσμα σε όλους τους Γονείς & Κηδεμόνες να συμμετάσχουν στην Γ.Σ.
Πριν & μετά το κύριο μέρος της Γενικής Συνέλευσης θα συλλέγονται και οι ετήσιες συνδρομές.
Το ποσό είναι 10 ευρώ ανά οικογένεια με ένα μαθητή στο σχολείο μας και 15 ευρώ ανά οικογένεια όταν στο σχολείο φοιτούν δύο ή περισσότερα παιδιά της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου