Σάββατο 25 Οκτωβρίου 2014

Στις 11.30 π.μ. η συγκρότηση σε σώμα του νέου Δ.Σ της Κ.Ε.Δ.Ε.

Στις 11.30 σήμερα πρωί Σαββάτου 25 Οκτωβρίου, θα γίνει σε ειδική συνεδρίαση η συγκρότηση σε σώμα του νέου Δ.Σ. της Κ.Ε.Δ.Ε., όπως αυτό προέκυψε από τις εκλογές της 23 Οκτωβρίου.
Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης, ως πρώτος σε σταυρούς προτίμησης εκλεγμένος σύμβουλος στο νέο Δ.Σ. της Κ.Ε.Δ.Ε, απέστειλε σήμερα την πρόσκληση σε όλα τα νεοεκλεγέντα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου.
 Η άμεση συγκρότηση του νέου Δ.Σ με την εκλογή του Προεδρείου και της Εκτελεστικής Επιτροπής  κρίθηκε επιτακτική, αφού επιτακτική είναι και η ανάγκη να αναληφθούν από την Κ.Ε.Δ.Ε άμεσες πρωτοβουλίες και δράσεις, για την προώθηση μιας σειράς πολιτικών που στόχο έχουν την επίλυση χρονίζοντων προβλλημάτων της Αυτοδιοίκησης.
Η βούληση των αιρετών εκπροσώπων που συμμετείχαν στη 15η Γ.Σ. της Κ.Ε.Δ.Ε διατυπώθηκε με ξεκάθαρο κι αδιαμφισβήτητο τρόπο.
Η μεγάλη πλειοψηφία των συνέδρων απαίτησε άμεσα Ανατροπή κι εφαρμογή ενός ολοκληρωμένο σχεδίου από το νέο Δ.Σ. που θα καταστήσει την Αυτοδιοίκηση θεσμικά ισχυρή, λειτουργικά ανεξάρτητη και οικονομικά αυτάρκη.
Και αυτή τη βούληση της πλειοψηφίας των αιρετών εκπροσώπων της Αυτοδιοίκησης υπηρετεί η απόφαση του Δημάρχου Αμαρουσίου Γ. Πατούλη, να προχωρήσει στην άμεση σύγκληση για τη συγκρότηση σε Σώμα του νέου Δ.Σ. της Κ.ΕΔ.Ε., ως πρώτο αποφασιστικό βήμα για την υλοποίηση των προγραμματικών του δεσμεύσεων, σύμφωνα με τις οποίες το νέο μοντέλο λειτουργίας του ανώτερου αυτοδιοικητικού οργάνου θα στηρίζεται στους άξονες: ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ- ΕΝΟΤΗΤΑ - ΑΜΕΣΟΤΗΤΑ- ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου