Τρίτη 1 Ιουλίου 2014

Συνάντηση Δημάρχων του Βορείου Τομέα με τη νέα Περιφερειάρχη Αττικής Ρένα Δούρου

Για μία σειρά από θέματα για τα οποία η Περιφέρεια θα πρέπει να δείξει ιδιαίτερη μέριμνα, ενημέρωσε τη νέα Περιφερειάρχη Αττικής Ρένα Δούρου, ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης, ο οποίος συμμετείχε στη σύσκεψη των δημάρχων του Βορείου Τομέα Αττικής η οποία πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο των συναντήσεων που διοργανώνει η νέα Περιφερειάρχης με τους τοπικούς άρχοντες ανά τομέα της Περιφέρειας, προκειμένου να ενημερωθεί για τα προβλήματα των περιοχών τους.
Ο κ. Γιώργος Πατούλης, εστίασε την παρέμβασή του σε πολεοδομικά ζητήματα για τα οποία ζητείται η συμβολή της Περιφέρειας έτσι ώστε να καταστεί  ταχύτερη η προώθησή τους, αλλά και στις αδυναμίες που συχνά παρουσιάζονται σε υπηρεσιακό επίπεδο όσον αφορά στις διαδικασίες εγκρίσεων ώριμων μελετών γεγονός που έχει αντίκτυπο στην απορροφητικότητα των ευρωπαϊκών κονδυλίων.
Μεγάλη έμφαση ο Δήμαρχός μας έδωσε, επίσης, στο θέμα της αξιοποίησης των Ολυμπιακών εγκαταστάσεων μέσα από ένα αναπτυξιακό σχεδιασμό με στόχο να ανοίξουν προς το κοινό.
Στην τοποθέτησή της η νέα Περιφερειάρχης Ρένα Δούρου, εξέφρασε την άποψη ότι μέσα από τη συνεργασία δήμων και Περιφέρειας θα μπορέσουν από κοινού να διαχειριστούν με τρόπο αποτελεσματικό τα ζητήματα με τα οποία βρίσκονται αντιμέτωποι.
Στην ευρεία συνάντηση συμμετείχε και ο νέος Αντιπεριφερειάρχης Βορείου Τομέα Γιώργος Καραμέρος, καθώς, επίσης:
ο απερχόμενος και ο νέος δήμαρχος Χαλανδρίου κ.κ. Νίκος Κουράσης & Σίμος Ρούσσος, ο δήμαρχος Μεταμόρφωσης Μιλτιάδης Καρπέτας, ο απερχόμενος και ο νέος δήμαρχος Λυκόβρυσης - Πεύκης Δημήτρης Φωκιανός & Αναστάσιος Μαυρίδης, ο απερχόμενος και ο νέος δήμαρχος Κηφισιάς Νίκος Χιωτάκης & Γιώργος Θωμάκος, ο νέος δήμαρχος Βριλησσίων Ξ. Μανιατογιάννης, ο απερχόμενος και ο νέος δήμαρχος Ηρακλείου Παντελής Βλασσόπουλος & Νικόλαος Μπάμπαλος, ο απερχόμενος και ο νέος δήμαρχος Αγίας Παρασκευής Βασίλης Ζορμπάς & Ιωάννης Σταθόπουλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου