Παρασκευή 4 Ιουλίου 2014

Αύριο το Αντιφασιστικό Τουρνουά Μπάσκετ 3on 3


Το τουρνουά διοργανώνουν η Ένωση Γονέων Αμαρουσίου και διάφοροι τοπικοί φορείς, με ελεύθερη συμμετοχή. Διαβάστε το κάλεσμά τους:
"Καλούμε όλους τους εργαζόμενους, τους ανέργους και τους νέους της περιοχής να συμμετάσχουν στο Αντιφασιστικό Τουρνουά Μπάσκετ 3on 3 που διοργανώνεται από τοπικούς φορείς το Σάββατο 5/7 στην 1μμ στα παλιά γραφεία των δασκάλων (Ιερού Λόχου 3-5, πλησίον εργατικών κατοικιών). Η συμμετοχή είναι ελεύθερη για όλες τις ομάδες που θα συμμετέχουν και οι λίστες συμμετοχής θα είναι ανοιχτές μέχρι και μία ώρα μετά την έναρξη του τουρνουά.
Για δηλώσεις συμμετοχής μπορείτε να να στείλετε mail στο antifasistikotournament@yahoo.gr , είτε να κάνετε μια απλή δήλωση συμμετοχής στο open event στο facebook “Αντιφασιστικό Τουρνουά Basket 3on 3 στο Μαρούσι”, είτε τέλος την ίδια μέρα του Τουρνουά τον τόπο διεξαγωγής μέχρι και μία ώρα μετά την έναρξη του. Στον ίδιο χώρο θα λειτουργήσει κυλικείο με αναψυκτικά.
Όπως λοιπόν αγωνίζομαστε ενάντια στην κυβέρνηση και τις πολιτικές της, αλλά και στα πιστά τους σκυλιά τους φασίστες της Χρυσής Αυγής, έτσι επίσης διασκεδάζουμε και αθλούμαστε προάγοντας έναν άλλο πολιτισμό που τόσο πολύ έχουμε ανάγκη ενάντια σε όλων των ειδών τα συμφέροντα!
Στα παλιά γραφεία των δασκάλων (Ιερού Λόχου 3-5, πλησίον εργατικών κατοικιών) - Μαρούσι.
Οι δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται είτε στο mail antifasistikotournament@yahoo.gr, είτε στον τοίχο του even, είτε πάλι την ίδια μέρα του τουρνουά στον τόπο διεξαγωγής του μέχρι και 1 ώρα από την έναρξη του! Οι επιμέρους ειδικοί κανονισμοί καθώς και οι ειδικές λεπτομέρειες του τρόπου διεξαγωγής (όμιλοι και μετά knock out φάση) θα ανακοινωθούν τις επόμενες μέρες! ΔΗΛΩΣΤΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΩΡΑ!!".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου