Δευτέρα 2 Ιουνίου 2014

ΕΠΑΜ Αμαρουσίου:ΓΙΑ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΩΝ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΩΝ

Η Οργάνωση Αμαρουσίου του Ενιαίου Παλλαϊκού Μετώπου(ΕΠΑΜ)  θεωρεί υποχρέωσή της να ευχαριστήσει τις Μαρουσιώτισες και τους Μαρουσιώτες που τίμησαν με την ψήφο τους το ευρωψηφοδέλτιό μας.
Βεβαίως, το αποτέλεσμα δεν ήταν αυτό που επιθυμούσαμε και στοχεύαμε.            
Η πόλωση, ο εκβιασμός “Ευρώ και Ευρώπαϊκή  Ένωση ή χάος“, ο αποκ-λεισμός από τα μέσα ενημέρωσης κλπ οδήγησαν τους ψηφοφόρους στην υπερψήφιση των “από παλιά γνωστών“ σ’ αυτούς κομμάτων, καθώς και των “πλαστικών“ κομμάτων τύπου “Ποτάμι, Ελιά κ.α“ με αποτέλεσμα ο αντιμνημο- νιακός πατριωτικός λόγος να μη μπορέσει να ριζώσει στη συνείδηση των πο-λιτών που υφίστανται τις συνέπειες μιας πολιτικής απαξίωσης της ανθρώπι- νης ζωής και αξιοπρέπειας, μιας πολιτικής ξεπουλήματος της εθνικής κυριαρ-χίας και περιουσίας.
Η εφαρμογή τέτοιων αποτρόπαιων για την εθνική και ανθρώπινη υπόσταση μέτρων ξεκίνησε την επαύριο κιόλας των εκλογών. Ξεκίνησαν επίσης και τα σενάρια μιας ακόμα πιο διευρυμένης συγκυβέρνησης, με τον κ. Τσίπρα να δίνει “εξετάσεις καλής διαγωγής“ στον σύνδεσμο Ελλήνων βιομηχάνων.

ίλες και φίλοι,
Το ΕΠΑΜ ατσαλωμένο και συσπειρωμένο, συνεχίζει αταλάντευτα τον αγώνα του για την απελευθέρωση τις Πατρίδας από την Ευρωκρατία και τη Χρεοκρα- τία και σας καλεί συμπαραστάτες στον αγώνα τον καλό.                                    
Η επίθεση των δυνάμεων του δοσιλογισμού θα είναι λυσσαλέα και πρέπει να μας βρουν απέναντί τους ένωμένους χωρίς συναισθήματα ατομισμού.                                                                                 Καθένα ξεχωριστά μπορούν να μας εξανδραποδίσουν.                                                                        Αν  είμαστε ενωμένοι κι αλληλέγγυοι δεν θα μας λυγίσουν.                                                                           
Ο αγώνας συνεχίζεται!!
                                                    ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 
                                               ΕΝΙΑΙΟ ΠΑΛΛΑΪΚΟ ΜΕΤΩΠΟ                   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου