Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου 2014

Στην «κόλαση» του Παραδείσου...

Απελπισμένος και απομονωμένος ο Πατουλης, στο κόψιμο της  πίττας  του Παραδείσου  στο ερώτημα των κατοίκων  «πέστε  μας ένα συγκεκριμένο έργο που κάνατε»
Έχοντας ως μόνη δικαιολογία ότι δεν μπορεί να κάνει  περισσότερες … προσλήψεις,
Ξέχασε  να  αναφέρει στους «εξαγριωμένους» κατοίκους  τι  αυτός ήταν που προώθησε
τις  καταστρεπτικές  χρήσεις γης  στον Παράδεισο για να πλημυρίσει με  νέα μαύρα γυάλινα κτήρια όλη την περιοχή .
Και  ξέχασε να πει, τα χρήματα των δημοτών, αντί  για έργα  στον Παράδεισο, τα έδωσε  σε μεγαλοδικηγόρο για να σταθεί μαζί με τους Δικηγόρους των μεγαλοεργολάβων για να αντιμετωπίσει την προσφυγή μας στη Δικαιοσύνη, που καταθέσαμε για να σταματήσουμε αυτό το παράνομο έγκλημα.
Και φυσικά «ξέχασε» ο Πατουλης να φέρει μαζί του το φυλλάδιο με τις 12  υποσχέσεις που είχε δώσει στους κατοίκους πριν 8 ολόκληρα χρόνια, από τις οποίες όχι μόνο δεν υλοποίησε ούτε μια, αλλά όταν φέραμε για ψήφιση την  επαναφορά του χώρου  ΒΕΜΠΟ ως πλατεία, την καταψήφισε  και μας ανάγκασε να στείλουμε κι αυτήν την υπόθεση στη Δικαιοσύνη.
Και ας μην αναφερθούμε στην ΚΟΝΤΑΚ, που με βάση πρότασή μας να διατηρηθεί ως χώρος πρασίνου και Εκθεσιακό Κέντρο Φωτογραφίας η αρμόδια Υπηρεσία του Υπουργείου Πολιτισμού έστειλε χαρτί στην Πολεοδομία Αμαρουσίου και στο Δήμο να μη δοθεί οικοδομική Άδεια και να μην καταστραφεί  τίποταΚαι αντί ο Δήμος  να προχωρήσει σε Τροποποίησης Σχεδίου,  μια νύχτα  του χειμώνα, μπήκαν κάποιοι γνωστοί - άγνωστοι, τα ξήλωσαν όλα και διέλυσαν τα  Στούντιο και  το κτίριο,  όπως τότε που με τις ευλογιές του  Δήμου  έκοψαν νύχτα Χριστουγέννων τα τεράστια  πεύκα στου Παναγόπουλου
Όπως ξέχασε πανικόβλητος να πει, ότι φόρτωσε την οδό  Αμαρουσίου  Χαλανδρίου και άλλους δρόμους με νέα μαύρα κουτιά μεγάλων εταιριών βάσει  ενός αποκρουστικού παράνομου σχεδίου   το  οποίο  αν εφαρμοστεί  θα καταστρέψει ολοκληρωτικά τη ζωή των  κατοίκων στον Παράδεισο, στο Πολύδροσο και στον Σωρό.
Και μιλάμε  για μια περιοχή που με ολοκληρωμένη πρότασή μας , ζητήσαμε  να χωροθετηθούν  3  Αθλητικοί χώροι  & 2  Γήπεδα για να αθλείται η νεολαία της σε μια πόλη που στερείται τα πάντα σε τέτοια υποδομή.
Δυστυχώς όμως όχι μόνο η ομάδα Πατούλη δεν δέχτηκε την πρότασή μας, αλλά δεν μας στήριξε ούτε η λεγόμενη αντιπολίτευση, του ΣΥΡΙΖΑ, του ΚΚΕ, της ΑΝΤΑΡΣΙΑΣ και  των υπολειμμάτων του ΠΑΣΟΚ  και οι κ.κ. Κ. Βλάχος, Λ. Μαγιάκης, Δ. Πολυχρονιάδης, Θ. Φωτόπουλος που ζητούν τώρα να ξαναψηφιστούν.
Αυτά δεν ήθελε να ακουστούν η κ. Προεστάκη και δεν μας έδινε τον λόγο, που συγγενικό της πρόσωπο συμμετείχε σε ψηφοδέλτιο στηριζόμενο από τον ΣΥΡΙΖΑ για να μην καταλάβουν οι κάτοικοι την γύμνια και την ανυπαρξία του χώρου που  μιλά στα λόγια  για Δημοκρατία και την επομένη με τέτοιες ενέργειες(αν δημοσίως δεν τις καταδικάσουν), θα γίνουν νέοι Πατουληδες;
Η μήπως φοβούμενη μόλις ειπωθεί  η αλήθεια, καθίσει η πίττα στον λαιμό των παρευρισκομένων  κομματανθρώπων;  
Δεν έχει καταλάβει η κ. Προεστακη  ότι με αυτές τις ενέργειες αντί να στηρίξει κάνει ζημία  και στον  ΣΥΡΙΖΑ & στην τυχόν νέα υποψηφιότητα της κόρη της;
Σε όλους αυτούς τους κομματικούς εκπροσώπους  που θέλουν να γίνουν ή να παραμείνουν Δήμαρχοι  με λόγια και χωρίς πράξεις, αφιερώνουμε ένα απόσπασμα του αρθρογράφου της  κυριακάτικης  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ, που ακουμπώντας την πραγματικότητα  αναφέρει:
«...Η νεκρή πολιτική στην οποία γαντζώνεται ο ΣΥΡΙΖΑ …» & «…η διεκδίκηση από την Νέα Δημοκρατία του Δήμου Αθηναίων, όπου διατρέχει τον κίνδυνο να υποστεί τον εξευτελισμό μιας υποψηφιότητας Πατούλη...», έδειξε  ότι όλοι πλέον  κατάλαβαν πανελλήνια, ποιος «κυβερνά» το Μαρούσι & ποια  είναι η πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ
Ενός Πατούλη ο οποίος έφτασε να  μας λέει το ταμιακό υπόλοιπο για να πληρώσει οφειλές του 2013, ως … πλεόνασμα.
Όταν  μάλιστα λογω αδυναμίας πληρωμής , ακόμα δεν έχουν πληρωθεί (όπως μας ενημέρωσαν εργαζόμενοι ) από τον Αύγουστο.
Σε έναν χρεοκοπημένο Δήμο με χρέος πλέον των 400 εκ. ευρώ , όπως έχει αναγνωρίσει  δημοσίως ο ίδιος  ο Πατουλης ,  ο οποίος  λόγω αδυναμίας πληρωμής ακόμα και των δόσεων στις  Τράπεζες   τις μετέφερε …με τη βοήθεια της Κυβέρνησης , για να πληρωθούν με επιπλέον τόκους μετά από… 3 χρόνια.

           Συνδυασμός «ΓΙΑ EΝΑ ΝΕΟ ΜΑΡΟΥΣΙ»
 
Δορύλαος Κλαπάκης Υποψήφιος Δήμαρχος Αμαρουσίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου