Τρίτη 18 Φεβρουαρίου 2014

Δωρεάν Υπηρεσία Νομικής Υποστήριξης ευπαθών συμπολιτών

Με πρωτοβουλία του Δημάρχου Αμαρουσίου Γ. Πατούλη, μία νέα υπηρεσία για τη Νομική Υποστήριξη των ευπαθών οικονομικά και κοινωνικά συμπολιτών μας (άποροι, άνεργοι) εγκαινιάζει ο Δήμος Αμαρουσίου.
Σκοπός της  υπηρεσίας Νομικής Υποστήριξης είναι να παρέχεται δωρεάν νομική συμβουλή σε πρώτο βαθμό από καταξιωμένους νομικούς στους ωφελούμενους της Κοινωνικής Πρόνοιας του Δήμου Αμαρουσίου.
Με την ευκαιρία έναρξης της νέας υπηρεσίας ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κος Γιώργος Πατούλης υπογράμμισε:
«Ενισχύουμε το δίκτυο κοινωνικής προστασίας για την υποστήριξη των συμπολιτών μας που πλήττονται από την κρίση και των κοινωνικών δομών που λειτουργούν στο Δήμο μας ( Κοινωνικό Παντοπωλείο, Κοινωνικό Φαρμακείο, Γεύματα Αγάπης κ.α.), με την Υπηρεσία Νομικής Υποστήριξης για την εξυπηρέτησή των πολιτών σε θέματα που χρήζουν νομικής συμβουλής.
Θέλουμε στην πόλη μας να μην νοιώθει κανείς μόνος και αβοήθητος, σε αυτή τη δύσκολη εποχή και προς αυτή τη κατεύθυνση συγκλίνει κάθε πρωτοβουλία και ενέργειά μας. Είμαστε στο πλευρό των συμπολιτών μας, προσφέροντας την αμέριστη αγάπη και υποστήριξή μας σε κάθε επίπεδο.»
Η διαδικασία που θα ακολουθείται προβλέπει δύο στάδια:
Κατ’ αρχήν, οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να επικοινωνούν με τη δικηγόρο κα Μαρία Τζαγάκη, στο τηλέφωνο 213. 20.38.307, καθημερινά, από Δευτέρα έως Παρασκευή, από τις 12:00 έως τις 15:00.
Στη συνέχεια, θα ακολουθεί με σειρά προτεραιότητας προσωπική συνάντηση σε χώρο του Δημαρχείου, με τον κο Ευθύμιο Τσίγκα, δικηγόρο Παρ’ Αρείω Πάγω, ο οποίος θα εξυπηρετεί τους πολίτες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου