Δευτέρα 27 Ιανουαρίου 2014

Αμηχανία στην «Πρωτοβουλία Πολιτών», από την αιφνίδια εμφάνιση Καραμέρου ...

          αναδημοσίευση από «maroussiotis.blogspot.gr»
Είδα κι εγώ «Πρωτοβουλία Πολιτών», διάβασα από κάτω «Αγγέλου, Γιαννακάκος, Κούκουζας, Μαγιάκης», διάβασα στο τέλος για «πρόγραμμα δημοτών» για να έρθει επιτέλους ο Δήμος στα χέρια των κατοίκων και είπα «επιτέλους, ο λαός στην εξουσία».
Έμαθα όμως, ότι σήμερα το πρωί(χθες) που οι Μαρουσιώτες και οι Μαρουσιώτισσες θα έκαναν αρχή για «ένα δημοτικό συνδυασμό της αλληλεγγύης, της διαφάνειας και της συμμετοχής», με το που εμφανίστηκε στη συγκέντρωσή τους ο κ. Γιώργος Καραμέρος, οι άνθρωποι αυτοί έπαθαν την πλάκα της ζωής τους. Ποιος είναι αυτός που ήρθε εδώ να ζητήσει να είναι υποψήφιος για επικεφαλής της Πρωτοβουλίας Πολιτών;
Πώς του ήρθε να εμφανιστεί τελευταία στιγμή;
Που ήταν αυτός τόσα χρόνια; Πώς τόλμησε γενικά;
Έτσι, εκεί που κόντευαν να ορίσουν επικεφαλής του συνδυασμού «παμψηφεί» τον κ. Λευτέρη Μαγιάκη (επάνω) βρέθηκαν αντιμέτωποι με το δεδομένο να ζητάει την ψήφο τους ο κ. Καραμέρος και να τρέχουν στις κάλπες την άλλη Κυριακή 2 Φεβρουαρίου.
Πότε; Όταν το βαθύ ΠΑΣΟΚ προσωποποιημένο από τον κ. Γιαννακάκο, είχε ήδη εκφράσει την εμπιστοσύνη του στον κ. Μαγιάκη και άρα θα τελείωναν σήμερα, με το συνδυασμό «Ενότητα για ανατροπή και έργο στο Μαρούσι» να έχει αρχηγό.
Τι τους είπε ο κ. Καραμέρος  και εξοργίστηκαν, σχεδόν στο σύνολό τους;

Τους είπε ότι εμφανίστηκε, αφού προηγουμένως είχε εκφράσει την επιθυμία του για υποψήφιος, για να τους βοηθήσει να κάνουν άνοιγμα προς την κοινωνία, να «ξεκολλήσουν από το ΣΥΡΙΖΑ». Τους είπε, ότι είχε εμφανιστεί στη συγκέντρωση, ως νέος πόλος έλξης και άλλων τάσεων του Μαρουσιώτικου λαού.
Τους είπε να ανοιχτούν. Να μην χαρακτηρισθούν ότι ανήκουν σε ένα κόμμα (και είχε αναφερθεί στο ΣΥΡΙΖΑ). Τους είπε ότι δέχεται το ψήφισμά τους, το πρόγραμμά τους και θέλει να συμβάλλει καλώντας περισσότερους στο νέο αυτό συνδυασμό και εξέφρασε την επιθυμία να ψηφίσουν περισσότεροι την άλλη Κυριακή.
Οι παρόντες όμως, 130 – 150 άτομα που βρίσκονταν στην αίθουσα του Δημαρχείου βροντοφώναξαν:«Όοοοχι! Μόνον εμείς θα ψηφίσουμε την άλλη Κυριακή. Όχι άλλοι Μαρουσιώτες». Μόνον εμείς είμαστε σε θέση να σώσουμε το Δήμο Αμαρουσίου. Μόνον εμείς θα κάνουμε την ανατροπή. Μόνον εμείς μπορούμε να μιλάμε για «αλληλεγγύη, διαφάνεια και συμμετοχή».
Μόνον εμείς που γραφτήκαμε σήμερα μπαίνοντας στο Δημαρχείο. Και ο κ. Καραμέρος δέχθηκε σωρεία ερωτήσεων για την τόλμη του (ή και θράσος του, για ορισμένους) να εμφανιστεί στην «κλειστή» συγκέντρωσή τους. Γιατί αυτό ήταν τελικά η «Πρωτοβουλία Πολιτών».
 Μια «κλειστή» συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ Αμαρουσίου, που θα άλλαζε το όνομα του συνδυασμού ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟΝ ΚΑΙΡΟ σε ΕΝΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΕΡΓΟ ΣΤΟ ΜΑΡΟΥΣΙ. Με τις ευλογίες βέβαια και του κάποτε επικεφαλής συνδυασμού του ΠΑΣΟΚ κ. Ηλία Γιαννακάκου, ο οποίος μάλλον θα το φυσάει και δεν θα κρυώνει, που δεν έβαλε υποψηφιότητα και βιάστηκε να στηρίξει τον κ. Λευτέρη Μαγιάκη και άφησε τον κ. Γιώργο Καραμέρο να κάνει παιχνίδι πολυφωνίας, στον ήδη πολυφωνικό (λόγω συνιστωσών συν ΠΑΣΟΚ) τοπικό ΣΥΡΙΖΑ.
Δεν σας είπα και το άλλο: Στη συγκέντρωση της Πρωτοβουλίας Πολιτών ΣΥΡΙΖΑ Αμαρουσίου ήταν και ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κ. Δημήτρης Στρατούλης, ως απλός πολίτης του Μαρουσιού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου