Δευτέρα 27 Ιανουαρίου 2014

«Φέρνει κουκουβάγιες στο Μαρούσι», όποιος προεξοφλεί νίκη ... των κ.κ. Πατούλη ή Μαγιάκη;

Από τα πρωϊνάδικα των τηλεοπτικών σταθμών Αντένα & «Ε tv», στα ψηφοδέλτια των Οικολόγων και τώρα υποψήφιος Δήμαρχος Αμαρουσίου ο Γιώργος Καραμέρος!!!
Ο τηλεοπτικός αστήρ προανήγγειλε την υποψηφιότητά του, στην «ΘΕΣΗ»!!! 
Ο γνωστός &μη εξαιρετέος δημοσιογράφος(τώρα του «Ε tv» Γιώργος Καραμέρος, με μία σύντομη δήλωση του, προανήγγειλε προχθες στην διαδυκτιακή εφημερίδα «Η ΘΕΣΗ» την υποψηφιότητα του για το Δημαρχιακό θώκο  Αμαρουσίου, στις επικείμενες Αυτοδιοικητικές Εκλογές του Μαΐου.
«Είμαι εδώ και δηλώνω παρών, είπε, ως ένας Μαρουσιώτης, που θα λειτουργήσει καταλυτικά στις εξελίξεις στις ερχόμενες δημοτικές εκλογές.
Σέβομαι τις ζυμώσεις, αλλά αφουγκράζομαι και αυτό που λέει και θέλει η κοινωνία για την επόμενη μέρα του Δήμου.
Το αν θα είμαι υποψήφιος Δήμαρχος το συζητά η κοινωνία από το 2010 και μετά. Πέρα και πάνω από κόμματα. Εντονότερα το τελευταίο διάστημα.
Οι ψίθυροι σήμερα γίνονται ένα μεγάλο προσκλητήριο σε όλες τις υγιείς δυνάμεις. Είμαι εδώ και δεν περιμένω τις εξελίξεις.
Δημιουργούμε από σήμερα ένα άφθαρτο μέτωπο νίκης.
Σέβομαι τους ανθρώπους δεν εγκλωβίζομαι στις διαδικασίες. Ο πολιτικός χρόνος είναι πυκνός. Στο Μαρούσι αλλάζουμε σελίδα από αυτούς που θέλουν να αφήσουν τον Δήμο χρεοκοπημένο. Δεν θα το επιτρέψουμε.
Δεν βάζουμε τελεσίγραφα και όρους ιδεολογικής καθαρότητας. Το Μαρούσι το Μάιο θα έχει νέο Δήμαρχο. Σας ευχαριστώ, Γιώργος Καραμέρος».


===============================================================
                   Σύντομο Βιογραφικό Γιώργου Καραμέρου
Ο Δημοσιογράφος Γιώργος Καραμέρος γεννήθηκε το 1974 στα Κάτω Πατήσια κοντά στον Άγιο Παντελεήμονα. Σπούδασε Δημοσιογραφία στην Αθήνα και το Λονδίνο.
Το 1993 ξεκίνησε στο αθλητικό ρεπορτάζ από τις εφημερίδες Φως των σπορ και Sportime. Παράλληλα από το 1994 ως το 2011 εργάστηκε στην τηλεόραση του Antenna έχοντας περάσει από το αστυνομικό ρεπορτάζ του τμήματος ειδήσεων στο ελεύθερο ρεπορτάζ, την αρχισυνταξία και την παρουσίαση ενημερωτικών εκπομπών.
Το 1998 αποκάλυψε το κύκλωμα εμπορίας βρεφών που υπήρχε επί χρόνια στο Δημοτικό Βρεφοκομείο Αθηνών δίνοντας την ευκαιρία σε εκατοντάδες ενήλικες τότε να αναζητήσουν τις αληθινές τους ρίζες. Έχει πραγματοποιήσει δεκάδες αποστολές στην Ελλάδα και το εξωτερικό, από τα πομακικά χωριά της θράκης μέχρι το σύμπλεγμα των νησιών Τόνγκα του Αρχιπελάγους της Πολυνησίας στον Ειρηνικό ωκεανό. Συμμετείχε επίσης στην δημοσιογραφική παραγωγή πολλών ντοκυμαντέρ. Είναι μέλος της ΕΣΗΕΑ από το 2002. Η δημιουργία με τον Σπύρο Χαριτάτο της καθημερινής ενημερωτικής και ψυχαγωγικής εκπομπής 10 με 1 μαζί αποτέλεσε και την πρώτη εκπομπή στην Ελλάδα που συγκέντρωσε όλα τα χαρακτηριστικά του infotainment. Έχει συνεργαστεί με τους ραδιοφωνικούς σταθμούς Ξένιος 94.3, REAL FM 97.8, FLASH 96 και σήμερα παρουσιάζει δελτία ειδήσεων στον τηλεοπτικό σταθμό Έψιλον και μια δισεβδομαδιαία ψυχαγωγική εκπομπή με τίτλο "Εδώ Είμαστε". Είναι διευθυντής του ειδησεογραφικού portal Blog.gr και συνιδρυτής του Greekfood.tv.
Συνεργάζεται επίσης με τον Πολτιστικό οργανισμό και του Δήμου Φυλής "Πάρνηθα" αλλά και την διεύθυνση περιβάλλοντος για οικολογικά θέματα. Διδάσκει επίσηςδημοσιογραφία στα εκπαιδευτήρια Όμηρος. Ασχολείται έντονα από τα φοιτητικά του χρόνια με την πολιτική οικολογία και το περιβάλλον, Αγαπά τις ατελείωτες συζητήσεις με φίλους, το μπάσκετ, τα ταξίδια και την Αττική που αγαπά ιδιαίτερα.
Είναι μέλος του μορφωτικού συλλόγου Αγίου Θωμά ΑμαρουσίουΔιετέλεσε & Πρόεδρος), των Φίλων του Δάσους Συγγρού Αμαρουσίου και μέλος των Οικολόγων Πράσινων από το 2009.
Κατοικεί τα τελευταία 20 χρόνια στο Μαρούσι και είναι στη ζωή μαζί από το 2003 με την συντηρήτρια αρχαιοτήτων και έργων τέχνης Τάνια Γκιώση.
Μαζί της έχει δύο ζωηρά παιδιά, τον Παναγιώτη και την Έφη...
ΠΗΓΗ:karameros.blogspot.gr

===============================================================
 
Η Αριστερά και ο κίνδυνος στις εκλογές του Μαΐου 2014  
                     Δημοσιεύθηκε από ecoleft την







 








Το λάθος της “μη διεύρυνσης & συνεργασίας” στις εκλογές του Ιουνίου του 2012 δεν πρέπει να επαναληφθεί.
                                                            Γιώργος Καραμέρος



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου