Τετάρτη 10 Ιουλίου 2013

Ανοικτή εκδήλωση για τον Σακχαρώδη Διαβήτη στο «The Mall Athens»

Ενημερωτική εκδήλωση για τον Σακχαρώδη Διαβήτη διεξάγει η «Ελληνική Ομοσπονδία Διαβήτη» και η «Κάρτα Προνομίων για το Διαβήτη», υπό την αιγίδα του Δήμου Αμαρουσίου,στο πλαίσιο της Πανελλαδικής εκστρατείας ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης των πολιτών ανεξαρτήτου ηλικίας.            
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί σήμερα Τετάρτη 10 Ιουλίου στις 7:00 μ.μ. στο εμπορικό κέντρο The Mall Athens και περιλαμβάνει:
- Επιστημονικές ομιλίες από:
•Τον Πρόεδρο της ΕΛΟΔΙ (Ελληνική Ομοσπονδία για το Διαβήτη) κο. Αριστείδη Ράπτη.
•Το Διευθυντή της Παθολογικής Κλινικής & του Διαβητολογικού Τμήματος Ιατρικού Κέντρου Ψυχικού, διαβητολόγο κο Αντώνη Λέπουρα.
•Τον Πρόεδρο της Ελληνικής Διατροφολογικής Εταιρείας, κλινικό Διαιτολόγο και επιστημονικό Διευθυντή του Κέντρου Διαιτολογικής Υποστήριξης & Μεταβολισμού ελέγχου ΑΠΙΣΧΝΑΣΙΣ κο Δημήτρη Γρηγοράκη.  
-Με την ολοκλήρωση των ομιλιών, στις 8:00 μ.μ. ο ηθοποιός Κρατερός Κατσούλης θα συστήσει στο κοινό τους REC και τον Μηδενιστή, οι οποίοι θα τραγουδήσουν υποσχόμενοι μια πραγματικά πολύ ευχάριστη βραδιά.

-Στο πλαίσιο της εκδήλωσης θα πραγματοποιηθούν μετρήσεις σακχάρου.

  Παρουσιάστρια της εκδήλωσης θα είναι η δημοσιογράφος υγείας και αρχισυντάκτρια του Περιοδικού «Στα Χρώματα του Διαβήτη κα Εύα Ντελιδάκη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου