Παρασκευή 12 Ιουλίου 2013

Συμβασιούχων Δήμου συνέχεια με …λίγο Aπολογισμό

Με ικανοποίηση πληροφορηθήκαμε  ότι η εργαζομένη που αναφέραμε  σε  προηγούμενη ανακοίνωση η οποία άφησε καλές εντυπώσεις στο Δ.Σ. καταγγέλλοντας κάθε νέα προσπάθεια της  Διοίκησης του Δήμου Αμαρουσίου προώθησης πελατειακών διορισμών, δεν ήταν συμβασιούχος  άλλα η Πρόεδρος των (έστω και ελαχίστων πλέον) μονίμων υπαλλήλων, η οποία σίγουρα γνωρίζει  το τι συμβαίνει στον Δήμο καλυτέρα από τον καθένα.
Αυτό δεν αναιρεί φυσικά το γεγονός  ότι μπορούσε και θα έπρεπε να επιβεβαιώσει κι αυτή όσα αναφέραμε στην ανακοίνωση μας, καθώς  δεν μπορεί να ισχύει  σε τέτοιες περιπτώσεις  το δήθεν  ψευδέστατο  επιχείρημα της «συναδελφικής αλληλεγγύης»,  πόσο  μάλλον όταν οι πελατειακοί διορισμοί  είναι αποδεδειγμένα υπεύθυνοι  για τη διαφθορά στο  Δημόσιο  και  κύρια αιτία  της χρεοκοπίας της  χώρας.
Πάντως έστω και κατ΄ ιδίαν μπορεί να ενημερώσει  τα εκεί ρουσφέτια - συμβασιούχους ακόμα και τους συγγενείς των Δημοτικών Συμβούλων και την πελατεία όλων των κομμάτων που έχουν πλημμυρίσει το Δήμο Αμαρουσίου χρεοκοπώντας τον, ότι :
πολύ φτηνά  πουλάνε την ψήφο τους, γιατί οι διεφθαρμένοι παράγοντες που τους διορίζουν παράνομα δεν το κάνουν για  την ψύχη της μάνας τους...
και  φυσικά  τον πενιχρό μισθό τους τον πληρώνουν δεκαπλάσια οι δικοί τους γονείς και τα αδέλφια  τους και φυσικά και όλοι οι Έλληνες μέσω της ακρίβειας, των περικοπών των συντάξεων της υγείας  κ.λπ. με  ωφελημένους  τους παράγοντες και κυρίως  πίσω από αυτούς  την διαπλοκή που  λεηλατεί  χάρη  στην  ψήφο των συμβασιούχων  το Δημόσιο χρήμα και τη  Δημόσια περιουσία, οδηγώντας  τον Ελληνικό  Λαό και τις οικογένειες των ιδίων των συμβασιούχων με μαθηματική ακρίβεια στην απολυτή φτώχεια . 
Για τον λόγο αυτό έχει αποδειχθεί  ότι το ρουσφέτι  εδώ και 200 χρόνια  είναι η κατάρα  της χώρας . 
«Μας έχουν αρρωστήσει όλους, τον καρκίνο μας έχουν βγάλει»(που λέει κι η παροιμία), είπε ένας  αγριεμένος συμβασιούχος για τους διεφθαρμένους πολιτικούς που τους εξαπατάνε κλέβοντας την  ψήφο τους,
Αυτοί μας χρησιμοποιούν γεμίζοντάς μας με λόγια ενώ στην πραγματικότητα μόνο την «πάρτη τους» κοιτάνε.  
9 μήνες έμειναν. Γιατί  δεν λέτε τουλάχιστον τι θα συμβεί στους συμβασιούχους ΜΕΤΑ  ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ, αφού συρόμενοι ελπίζετε ότι θα σας ξαναψηφίσουν; 
Εδώ είχε στηθεί στη Θεσσαλονίκη ολόκληρος  μηχανισμός, που προφανώς γνωρίζοντας την ταρίφα, εισέπραττε(προμήθεια) δεκάδες χιλιάδες ευρώ υποσχόμενος διορισμούς στο Δημόσιο.
Απολογισμό για να σε πάρει ο ύπνος ήταν αυτός που έκανε για μια ακόμα φορά  η «Διοίκηση» Πατούλη   και φυσικά  δεν ανέφερε τίποτα για  ένα Δήμο(με έσοδα 60 εκ. και πολύ περισσότερα έξοδα κυρίως λόγω των ρουσφετιών) που φεύγοντας σε λίγους μήνες εκτός της κατεστραμμένης πόλης αφήνει και χρέη στους δημότες που ξεπερνάνε τα 400 εκ. ευρώ, κ.α. 
Και από την μεριά του ο Γαρδέλης(βασιλικότερος του Βασιλέως)  ξεπερνώντας και την  προηγούμενη Διοίκηση Τζανίκου (που στήριξε για να εκλεγεί η ομάδα Πατούλη), ενώ  συνεχίζει να διακόπτει τους Δημοτικούς μας  Συμβούλους, όταν αντιλαμβάνεται ότι θα ειπωθεί κάτι που δεν του αρέσει, αποφεύγει να επιβεβαιώσει ή να διαψεύσει τις κατηγορίες που έχουν γραφτεί, ότι ο Δήμος  τα τελευταία χρόνια έχει δώσει στην οικογένεια της άλλης του αδελφής(όχι της συμβασιούχου που δουλεύει στο Δήμο) πάνω από 300 χιλιάδες Ευρώ για ενοίκιο για ένα κτήριο με μηδαμινή επισκεψημoτητα, παρότι υπάρχουν παιδικοί σταθμοί  που λειτουργούν σε προπολεμικά κτήρια !!!

                Συνδυασμός  ''ΓΙΑ ΕΝΑ ΝΕΟ ΜΑΡΟΥΣΙ''
                           Κλαπάκης  Δορύλαος  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου