Τρίτη 25 Ιουνίου 2013

Α. Μπρέγιαννης: Ως «διχασμένη προσωπικότητα» εμφανίζεται ο κ. Πατούλης!

                              Ο πολλαπλός εαυτός του κ. Πατούλη !!!
Οι πολίτες τον εξέλεξαν Δήμαρχο Αμαρουσίου. Δυστυχώς, όμως, ο κ. Πατούλης αποδεικνύεται συνεπής προς την τακτική του να εμφανίζεται ως διχασμένη προσωπικότητα: 
άλλοτε ως «κομματάρχης» της Ν.Δ, επιζητώντας εναγωνίως ένα ενσταντανέ δίπλα στον κ. Σαμαρά και άλλοτε ως μαχόμενος συνδικαλιστής του Ιατρικού Συλλόγου.
Έτσι ο κ. Πατούλης αποδεικνύεται συνεπής μόνον ως προς την αδιαφορία του για την καθημερινότητα των δημοτών. 
Εννοεί διαφορετικά τα καθήκοντά του ως δήμαρχος - όταν θυμάται αυτή του την ιδιότητα - μακριά από τους πολίτες, με αποτέλεσμα να ταλαιπωρούνται από την αλαζονική νοοτροπία και την αδιαφορία κάποιων οργάνων και εντεταλμένων του Δημάρχου.
Χαρακτηριστικό παράδειγμα, η καταγγελία δημοτών από την Κοκκινιά.
Οι περίοικοι της Πλατείας Αλωνίων, ταλαιπωρούνται από το γεγονός ότι οι προβολείς του γηπέδου μπάσκετ της περιοχής, ανάβουν στη… μία το πρωί και κλείνουν λίγο πριν την ανατολή του ηλίου, με αποτέλεσμα να «εισβάλλουν» στο γήπεδο άγνωστα άτομα και να διαταράσσεται η κοινή ησυχία, ή να δημιουργούνται ζητήματα ασφαλείας.
Οι κάτοικοι, επανειλημμένα έχουν έλθει σε επικοινωνία με τις αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου, καθώς και το ιδιαίτερο γραφείο του Δημάρχου, αλλά ουδεμία απάντηση έχουν λάβει, με αποτέλεσμα να βρίσκονται σε απόγνωση και να μη γνωρίζουν πού πρέπει να απευθυνθούν για το πρόβλημά τους.
Είναι λογικό, ο πολλαπλός εαυτός του Δημάρχου Αμαρουσίου να μην τον αφήνει να ασχοληθεί με την πόλη και τους δημότες της.
Αυτό, όμως, πρέπει να αλλάξει. Και θα αλλάξει. Αφήνοντας τον κ. Πατούλη να ερίζει με τον εαυτό του, για το προσωπείο που πρέπει να «φορέσει». Του «κομματάρχη» ή του συνδικαλιστή ιατρού…

                                 Γραφείο Τύπου Αξ. Αντιπολίτευσης Δήμου Αμαρουσίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου