Πέμπτη 7 Μαρτίου 2013

«ΘΥΣΙΑ» πεύκου προς χάριν της Βιοκλιματικής «ανάπλασης»

Το πρωί της Πέμπτης 7 Μαρτίου έπεσε, ύστερα από τις φιλότιμες προσπάθειες της Δημοτικής Αρχής και της εταιρίας που εκτελεί τα έργα «ανάπλασης» - καταστροφής της Πλατείας Αγίας Λαύρας, στο πλαίσιο της υλοποίησης του έργου της «βιοκλιματικής ανάπλασης» του κέντρου της πόλης, ένα αιωνόβιο πεύκο της πλατείας, θυσία στο βωμό της καταστροφικής πολιτικής που εφαρμόζει και υλοποιεί η Δημοτική Αρχή του Δημάρχου Γ. Πατούλη.
Τα ψέματα της Δημοτικής Αρχής σχετικά με το σεβασμό του φυτικού περιβάλλοντος της πλατείας Αγίας Λαύρας έπεσαν κι αυτά μαζί με το αιωνόβιο πεύκο της πλατείας.
Δεν είναι η πρώτη φορά που η Δημοτική Αρχή υιοθετεί και υλοποιεί τέτοιου είδους πολιτικές, αφού πριν από ένα και πλέον χρόνο είδαμε να πέφτουν τα αιωνόβια πεύκα στο οικόπεδο Παναγόπουλου, θυσία κι αυτά στο βωμό της «ανάπτυξης» και της κερδοφορίας του κεφαλαίου.
  Τα έργα της Δημοτικής Αρχής Αμαρουσίου καταστρέφουν ότι έχει απομείνει από πράσινο στο κέντρο της πόλης και υποβαθμίζουν ακόμα περισσότερο τη ζωή όλων μας.
ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΝ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ  - ΔΗΜΟΤΕΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΤΟΥ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ
ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΟ ΕΡΓΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ ΠΡΙΝ  ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΗ
Η Αριστερή Ριζοσπαστική Δημοτική Κίνηση ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΤΕΙΧΩΝ καλεί της Δημοτικές Παρατάξεις της αντιπολίτευσης, τους συλλογικούς φορείς της πόλης και όλους τους Δημότες – κατοίκους του Αμαρουσίου σε μαζική κινητοποίηση στο πλαίσιο της Συντονιστικής Επιτροπής Αγώνα για την υπεράσπιση των πλατειών και κοινόχρηστων χώρων του Αμαρουσίου από την καταστροφική πολιτική της Δημοτικής Αρχής Αμαρουσίου, για να σωθεί η πλατεία Αγίας Λαύρας και όλες οι άλλες πλατείες που κινδυνεύουν (πλατεία Ευτέρπης, πλατεία Αλ. Γαρδέλη κλπ.) από τα έργα του Δήμαρχου Πατούλη.  

                             Για την Αριστερή Ριζοσπαστική Δημοτική Κίνηση
                                              ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΤΕΙΧΩΝ
                                                Δ. Α. Πολυχρονιάδης
                    Αιρετός & Ανακλητός Εκπρόσωπος στο Δ. Σ. Αμαρουσίου

           ΟΧΙ ΑΛΛΑ ΑΙΩΝΟΒΙΑ ΔΕΝΤΡΑ ΘΥΣΙΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΗ 
                   ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ 
      ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΕΙ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΚΑΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΑΤΟΥΛΗΣ




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου