Τετάρτη 6 Μαρτίου 2013

Εξαιρετική η συνεστίαση της Β4 ΝΟΔΕ

                    Παρουσία στελεχών, μελών και φίλων πραγματοποιήθηκε η συνεστίαση 
                      της Β4 ΝΟΔΕ με το Τμήμα Γυναικών & την ΟΝΝΕΔ  Αμαρουσίου
Τις θερμές ευχές και την αγάπη του Δημάρχου Αμαρουσίου κ. Γιώργου Πατούλη μετέφερε ο Πρόεδρος του Δ.Σ. της Β4 ΝΟΔΕ κ. Δημήτρης Καρλαύτης, στα στελέχη, τα μέλη και τους φίλους που παραβρέθηκαν στην συνεστίαση που συνδιοργάνωσε με το Τμήμα Γυναικών και την ΟΝΝΕΔ Αμαρουσίου.
 Στο χαιρετισμό του ο κ. Δημήτρης Καρλαύτης κάλεσε τα μέλη του κόμματος να βρίσκονται κοντά και να στηρίζουν τον Πρωθυπουργό και Πρόεδρο της Ν.Δ. κ. Αντώνη Σαμαρά στην προσπάθειά του 
να δημιουργήσει τις προϋποθέσεις εκείνες, ώστε η Ελλάδα να επανέλθει ως ισότιμο μέλος με τις άλλες χώρες στην Ε.Ε. και να σταματήσει η ανυποληψία στην οποία οδήγησε η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ και του Γιώργου Παπανδρέου.
Παράλληλα, απηύθυνε πρόσκληση στα στελέχη του κόμματος να βρίσκονται σε ετοιμότητα και να προετοιμαστούν κατάλληλα για τις δύο εκλογικές μάχες που θα διεξαχθούν τα επόμενα δύο χρόνια και αφορούν στις Ευρωεκλογές και στις εκλογές για την Τοπική Αυτοδιοίκηση. 
                        
 Στην εκδήλωση συμμετείχαν και απηύθυναν χαιρετισμό επίσης οι βουλευτές η κα Σοφία Βούλτεψη, ο κος Αργύρης Ντινόπουλος και ο κος Γιάννης Μιχελάκης.  Επίσης ο Δήμαρχος Κηφισιάς κος  Νικόλαος Χιωτάκης, ενώ παραβρέθηκαν και οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ.κ. Νικόλαος Πέππας και Δημήτρης Σμυρνής.   

                                                               
                                           ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
                                                   Β4 ΝΟΔΕ
                                Βασ. Σοφίας 68 & Αναβρύτων
                                           Τ.Κ 15124. Μαρούσι
                                             Τηλ. 210-80.55.736

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου