Δευτέρα 4 Φεβρουαρίου 2013

«Γιάφκα» στο Μαρούσι ...

     συνδέει την επίθεση στο Mall με τη ληστεία στο Βελβεντό!!!
Διαμέρισμα που σχετίζεται με τους συλληφθέντες για τις ένοπλες ληστείες στο Βελβεντό Κοζάνης εντοπίστηκε αργά το βράδυ της Κυριακής από την «Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία» στα βόρεια προάστια.
Σύμφωνα με πληροφορίες το διαμέρισμα είναι στην περιοχή του Αμαρουσίου, στην οδό Ελ Αλαμέιν 19 και εκτιμάται ότι πρόκειται για κρησφύγετο της οργάνωσης «Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς» που ως μέλη της φέρονται τουλάχιστον δύο από τους συλληφθέντες.
Το σπίτι, όπως μετέδωσε το «Mega», ενοικιάσθηκε πριν από ένα μήνα, ενώ ο ιδιοκτήτης αναγνώρισε το πρόσωπο του 20χρονου συλληφθέντα Νίκου Ρωμανού. Σημαντικό στοιχείο είναι ότι η πόρτα έχει ίχνη παραβίασης, πιθανότατα από συνεργό των δραστών, ο οποίος μόλις είδε τι έγινε στο Βελβεντό, έσπευσε να πάει στο εν λόγω διαμέρισμα.
Οι αστυνομικές αρχές έχουν μέχρι στιγμής βρει συσκευές πλαστικοποίησης, αλλά και άλλα στοιχεία, αρκετά σημαντικά για την αστυνομία.
Αυτή την ώρα βρίσκεται σε εξέλιξη έρευνα της Αντιτρομοκρατικής στο διαμέρισμα, η Σήμανση παίρνει DNA και αποτυπώματα.
Υπάρχουν επίσης πληροφορίες ότι έχουν εντοπιστεί στοιχεία που αφορούν στην τοποθέτηση βόμβας στο «Mall».
Το σπίτι βρίσκεται στα όρια Αμαρουσίου- Χαλανδρίου κοντά στα Σίδερα. Οι αστυνομικοί έχουν ζώσει την περιοχή.

                                     
                   Σε δίκη οι δύο συλληφθέντες
Την ίδια ώρα, οι δύο από τους τέσσερις συλληφθέντες για τη ληστεία στο Βελβεντό παραπέμπονται σήμερα στη δίκη, η οποία βρίσκεται σε εξέλιξη και αφορά στα λεγόμενα «τρομοδέματα».
Εναντίον τους εκκρεμούσαν εντάλματα για την υπόθεση της αποστολής παγιδευμένων δεμάτων σε πρεσβείες και οργανισμούς στην Ελλάδα και το εξωτερικό.
Την ευθύνη για την αποστολή των δεμάτων είχε αναλάβει η οργάνωση και οι δύο κατηγορούνται, καθώς βρέθηκαν ίχνη τους σε γιάφκα των «Πυρήνων» στην περιοχή της Καλλιθέας.

         Δακτυλικά αποτυπώματα προδίδουν και τον 20χρονο
Στο μεταξύ μετά την εξέταση των στοιχείων των συλληφθέντων, σύμφωνα με την αστυνομία, πιστοποιήθηκαν και άλλα στοιχεία σε βάρος του 20χρονου που ήταν φίλος του Αλέξη Γρηγορόπουλου και παρών τη νύχτα της δολοφονίας του.
Σύμφωνα με την αστυνομία δακτυλικά αποτυπώματα του νεαρού συμπίπτουν με εκείνα που είχαν βρεθεί στο διαμέρισμα επί της οδού Σαπφούς 182, στην Καλλιθέα, καθώς και σε αντικείμενα – πειστήρια που βρέθηκαν στο διαμέρισμα επί της οδού Ελλησπόντου 53 στο Βόλο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου