Σάββατο 2 Φεβρουαρίου 2013

«Παρασύρεται» από την ακροδεξιά ατζέντα, ο Γ. Πατούλης!

    Απάντηση της Τ.Ε  ΣΥΡΙΖΑ στον Δήμαρχο Αμαρουσίου
 Δεν συνηθίζουμε σαν κόμμα να απαντάμε σε ανακοινώσεις του δημάρχου Αμαρουσίου. Στην τελευταία ανακοίνωση του όμως ξεπέρασε κάθε όριο.
 Αντιγράφοντας την ακροδεξιά τακτική του «ιδεολογικού του προϊσταμένου» της Νέας Δημοκρατίας, δηλαδή της συκοφαντίας, της σπίλωσης και διαστρέβλωσης, επιτέθηκε αναίτια ενάντια στον πρόεδρο της αξιωματικής αντιπολίτευσης.
 Επειδή στην ανακοίνωσή του ο δήμαρχος ορκίζεται πίστη στο πρόγραμμά του, φανταζόμαστε ότι δεν περιλαμβάνει μια τέτοιου είδους ανάμειξη στην πολιτική ζωή του τόπου. Όπως πιστεύουμε δεν περιλαμβάνει και την πιστή τήρηση των μέτρων του μνημονίου που ο δήμαρχος, πρωτοπόρος, εφαρμόζει στο δήμο ενάντια στους δημότες του.
Δεν μπορεί να μιλάει για Γκεμπελισμό ένας δήμαρχος ο οποίος ακολουθεί μέχρι κεραίας το δόγμα της προτεραιότητας της επικοινωνιακής διαχείρισης, έναντι της πραγματικής πολιτικής.


Καλούμε τον δήμαρχο να μην παρασύρεται από την ακροδεξιά ατζέντα που προσπαθεί να επιβάλλει η κυβέρνηση για να αποπροσανατολίσει από τα πραγματικά προβλήματα που πνίγουν όλο το λαό -και τους Μαρουσιώτες φυσικά- και να είναι πιο ψύχραιμος στη δικαιολογημένη κριτική που δέχεται από συλλόγους, φορείς και κατοίκους του δήμου.

                                                      ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ    

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου