Τετάρτη 30 Ιανουαρίου 2013

Το έργο της Ρένας Χαλιώτη εξήρε ο Δήμαρχος

Με μεγάλη επιτυχία και παρόντος του Δημάρχου Αμαρουσίου κου Γιώργου Πατούλη ο Εξωραϊστικός - Πολιτιστικός Σύλλογος Νέας Λέσβου Αμαρουσίου έκοψε τη Πρωτοχρονιάτικη πίτα στην καθιερωμένη ετήσια εκδήλωσή του. Πλήθος μελών και φίλων κατέκλυσαν την αίθουσα των γραφείων του Συλλόγου, καθώς και τον προαύλιο χώρο λόγω του καλού καιρού, με τη συμμετοχή της Πρ. κας Ρένας Χαλιώτη και των μελών του Δ.Σ.
Ο Δήμαρχος κος Γιώργος Πατούλης είχε την ευκαιρία να ανταλλάξει ευχές και απόψεις με τα μέλη, αλλά και με τους κατοίκους τις περιοχής, δίνοντας τα θερμά του συγχαρητήρια για την από κοινού προσπάθεια τους.
Παράλληλα εξήρε το έργο της Προέδρου κας Ρένας Χαλιώτη όλα αυτά τα χρόνια για τη περιοχή της Νέας Λέσβου, αλλά και για το Μαρούσι γενικότερα, ευχαριστώντας το Δ.Σ. και όλα τα μέλη για την προσφορά τους στην προστασία και στη φύλαξη του πρασίνου, όχι μόνο της περιοχής τους, αλλά και ολόκληρης της πόλης.

Στο χαιρετισμό του κος Πατούλης αναφέρθηκε στην κατασκευή του αγωγού ομβρίων υδάτων, ένα σημαντικό έργο για την περιοχή που αποτελούσε μακροχρόνιο αίτημα των κατοίκων και σήμερα βρίσκεται στο τελικό στάδιο υλοποίησής του.
Επίσης ο κος Πατούλης ανέφερε ότι στις προτεραιότητες της Δημοτικής Αρχής είναι η κατασκευή του Βρεφονηπιακού Σταθμού, αλλά και η βελτίωση των εγκαταστάσεων της παιδικής χαράς στην πλατεία της περιοχής.
«Παρά τη δύσκολη εποχή που διανύουμε ο ίδιος προσωπικά, αλλά και οι συνεργάτες μου είμαστε δίπλα σας για κάθε αίτημα και πρόβλημα που σας απασχολεί» σημείωσε ο κος Πατούλης.

Ακολούθησε η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας μέσα σε χαρούμενο και εορταστικό κλίμα και με πολλές ευχές για ένα καλύτερο νέο έτος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου