Κυριακή 27 Ιανουαρίου 2013

Ετοιμάζει «Επικοινωνιακή Αντεπίθεση» ο Αλ. Μπρέγιαννης...

Τους εκπροσώπους του τοπικού Τύπου κάλεσε ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας του Δήμου Αμαρουσίου Αλέξανδρος Μπρέγιαννης, σε κεντρικό ουζερί της πόλης, σε μια χαλαρή βραδιά γνωριμίας με το επικοινωνιακό του επιτελείο, αλλά και πολιτικού «κους κους» από την κεντρική και την τοπική επικαιρότητα.
Βέβαια, δεν έλειψαν και οι ειδήσεις που είθισται να βγαίνουν μεταξύ «τυριού και αχλαδιού».  Εμείς θα ξεκινήσουμε από τη βασική: 
Την πρόθεση, δηλαδή, του Αλ. Μπρέγιαννη  να κατέβει ως επικεφαλής συνδυασμού για να διεκδικήσει τον δημαρχιακό θώκο στις  δημοτικές εκλογές του Ιουνίου του 2014. 
Τώρα, αν ο συνδυασμός θα εξακολουθεί να φέρει το όνομα «ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ» ή θα λέγεται κάπως αλλιώς, δεν έχει ξεκαθαριστεί ακόμη, αλλά, έτσι κι αλλιώς, είναι σχετικά νωρίς…
Σαφής πρόθεση του επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας του Δήμου Αμαρουσίου Αλέξανδρου Μπρέγιαννη, τουλάχιστον από όσα ειπώθηκαν κατά το πρόσφατο  δείπνο που παρέθεσε στους δημοσιογράφους, είναι η αλλαγή της επικοινωνιακής πολιτικής του συνδυασμού του.
 Έχοντας, σαφώς, αναγνωρίσει την… υπεροχή του δημάρχου Γιώργου Πατούλη  σε αυτόν τον τομέα, επιχειρεί πλέον τη δική του επικοινωνιακή αντεπίθεση, όχι μόνο σε σχέση με τον Τύπο, αλλά και με την τοπική κοινωνία. Και, μάλιστα, είναι φανερό ότι ξεκινά σιγά σιγά να εντείνει τις προσπάθειές του, «ζεσταίνοντας» εγκαίρως τις «μηχανές», ώστε να δουλέψουν στο «φουλ», όταν θα ξεκινήσει η προεκλογική περίοδος.

«Θέλουμε το πρόγραμμά μας να είναι έγκαιρα έτοιμο, κατόπιν ζυμώσεων και διαλόγου με τους πολίτες», ανέφερε χαρακτηριστικά, μην κρύβοντας την… πικρή του εμπειρία ως μέλους του συνδυασμού «ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ» στις, καταστροφικές όπως αποδείχθηκε, δημοτικές εκλογές του 2010.
Ο  Αλέξανδρος Μπρέγιαννης, αλλά και οι παρόντες συνεργάτες του,  συμπεριλαμβανομένων  των δημοτικών συμβούλων  Παναγιώτη Σαγρή και  Κώστα  ζαπαντιώτη, δήλωσαν εμφανώς ανοιχτοί σε ενδεχόμενο πολιτικών συνεργασιών, σύνθεσης ή ακόμη και σύμπλευσης με όσους συνδυασμούς της ελάσσονος μειοψηφίας έχουν την ίδια διάθεση.
Μάλιστα, ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας δεν έκρυψε ότι το τελευταίο διάστημα υπάρχει καλή συνεργασία με την παράταξη «ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟΝ ΚΑΙΡΟ», ενώ έσπευσε να εκφράσει την εκτίμησή του ότι στις επόμενες δημοτικές εκλογές  «πολύ μικρό ρόλο, αν όχι καθόλου, θα παίξουν τα πολιτικά κόμματα».
Μάλλον απροσδόκητη, όμως, ήταν η αποστροφή του Κώστα Ζαπαντιώτη, ότι «αν βρισκόταν κάποιο πρόσωπο κοινής αποδοχής από τους περισσότερους συνδυασμούς της μειοψηφίας, θα μπορούσε να υπάρξει μια ευρύτερη συμμαχία για να αναλάβει τις τύχες του Δήμου».
Τι να εννοούσε άραγε ο ποιητής;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου