Δευτέρα 14 Ιανουαρίου 2013

O «Ο Άγ. Ελευθέριος» έκοψε την πίτα του

Στην εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Εξωραϊστικού – Εκπολιτιστικού Συλλόγου Σωρού Λάκκα - Κόττου «Ο Άγιος Ελευθέριος» παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης, ανταποκρινόμενος στην πρόσκληση του προέδρου Αθανάσιου Νησιώτη, και των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου.
Ο κ. Πατούλης, ευχήθηκε Υγεία στους παρισταμένους, μέλη και φίλους του συλλόγου, και μία Δημιουργική και Ελπιδοφόρα Νέα Χρονιά. Συλλογικά για το Δ.Σ του Συλλόγου Σωρού Λάκκα - Κόττου ευχήθηκε να συνεχίσει το ίδιο δυναμικά την ενασχόλησή του με τα ζητήματα της γειτονιάς του Σωρού σημειώνοντας: «όπως έχουμε πράξει και κατά τα προηγούμενα έτη, στο ίδιο πνεύμα καλής συνεργασίας, θα συνεχίσουμε από κοινού να καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για να βελτιώσουμε την ποιότητα ζωής των κατοίκων της γειτονιάς του Σωρού».
Ειδικότερα, όσον αφορά στα προβλήματα της περιοχής ο κ. Πατούλης, επικεντρώθηκε στις λύσεις που έχουν δρομολογηθεί σε σημαντικά προβλήματα της περιοχής, όπως είναι το αποχετευτικό, η οριοθέτηση των ρεμάτων της περιοχής, ενώ αναφορικά με τη μετεγκατάσταση των εξωτερικών συνεργείων σε νέο χώρο, ο κ. Πατούλης, ανέφερε ότι στο σημείο θα κατασκευαστεί πλατεία που θα συμβάλει στην αισθητική αναβάθμιση της περιοχής.

Από την πλευρά του ο πρόεδρος του συλλόγου κ. Νησιώτης, ευχαρίστησε το Δήμαρχο για το ενδιαφέρον και την ουσιαστική ενασχόλησή του για την επίλυση των προβλημάτων που αντιμετωπίζει η περιοχή.
Με την ευκαιρία της εκδήλωσης, τιμητική πλακέτα εκ μέρους του Δ.Σ του συλλόγου για την προσφορά τους απένειμε ο Δήμαρχος στο πρώην μέλος του Δ.Σ του συλλόγου Αρετή Ευαγγέλου, όπως και στον Τάκη Ψάλτη, για τη σημαντική προσφορά του εκλιπόντος πατέρα του και μέλους του Δ.Σ του συλλόγου  Γιώργο Ψάλτη.
Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν, επίσης, ο Αντιδήμαρχος Σπύρος Σταθούλης, ο δημοτικός σύμβουλος και γραμματέας του συλλόγου Δημήτρης Σμυρνής, η δημοτική σύμβουλος Ελένη Λέκκα, και ο δημοτικός σύμβουλος Δημήτρης Καρλαύτης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου