Πέμπτη 17 Ιανουαρίου 2013

«ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟΝ ΚΑΙΡΟ»: παροιμιώδες ...λιβελογράφημα!

Απάντηση χωρίς «κουκούλες» στο Γραφείο Τύπου του Δήμου!
Κατά την προσφιλή του τακτική, το γραφείο τύπου του Δήμου Αμαρουσίου, μετά από την τοποθέτηση της δημοτικής κίνησης «ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟΝ ΚΑΙΡΟ» σχετικά με τις δημαιρεσίες του 2013 και τη στάση της διοίκησης στην εκλογή του αντιπροέδρου και του γραμματέα του δημοτικού συμβουλίου, εξέδωσε ένα παροιμιώδες λιβελογράφημα, που βρίθει από ανακρίβειες και συκοφαντίες.
 Φτάνει ο συντάκτης δε, στο σημείο να αναφερθεί σε «κουκούλες», ταυτιζόμενος πλήρως με τον μνημονιακό κυβερνητικό εκπρόσωπο που διακηρύττει καθημερινά το διχασμό, θυμίζοντας εποχές που όλοι μας θέλουμε να ξεχάσουμε.
Την πολιτική διαφωνία μας για την εφαρμογή στην πράξη από τη διοίκηση του Δήμου - παρά τα μεγάλα της λόγια - των αντιλαϊκών, μνημονιακών πολιτικών της Κυβέρνησης και την  υποβάθμιση του δημοτικού συμβουλίου, την ονομάζουν διχασμό, θράσος, άρνηση της δημοκρατίας και του σεβασμού της πλειοψηφίας.
Κατά το γραφείο τύπου του Δήμου Αμαρουσίου είναι αντιδημοκρατικό και διχαστικό να ψηφίζεις λευκό, για καθαρά πολιτικούς και όχι προσωπικούς λόγους, για τον πρόεδρο (Επ. Γαρδέλης) του δημοτικού συμβουλίου που πρότεινε η πλειοψηφία.

Κατά το γραφείο τύπου του Δήμου Αμαρουσίου είναι όμως δημοκρατικό και ενωτικό να μην υπερψηφίζεις τα πρόσωπα που επιλέγει η μειοψηφία για τον αντιπρόεδρο και τον γραμματέα του Δημοτικού Συμβουλίου (Π. Σαγρής και Δ. Κλαπάκης) για καθαρά προσωπικούς, «εκδικητικούς» και χωρίς πολιτικό σκεπτικό λόγους.
Κατά το γραφείο τύπου του Δήμου Αμαρουσίου είναι συνεπής στάση - και όχι  διγλωσσία - από τη μια να καταγγέλλεις τον «ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ» και από την άλλη να χρησιμοποιείς τις αντιδημοκρατικές διατάξεις του για να επιβάλλεις τις επιλογές σου στα πρόσωπα, μη σεβόμενος τις επιλογές και τα δικαιώματα της μειοψηφίας
Τέλος σε όσα αναφέρονται για κουκούλες η δημοτική κίνηση «ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟΝ ΚΑΙΡΟ» επισημαίνει στους κονδυλοφόρους του γραφείου τύπου του Δήμου Αμαρουσίου τους, να αναζητήσουν αλλού και όχι στην παράταξή μας, τις κουκούλες του δοσιλογισμού, του παρακράτους και του μπάχαλου.
Να αφήσουν στην άκρη το διαχωρισμό της κοινωνίας σε υγιείς και ασθενείς που θυμίζουν εποχές εκτροπής και κατάργησης της δημοκρατίας.
Οι δημοκρατικές, κοινωνικές και περιβαλλοντικές ευαισθησίες της δημοτικής κίνησης «ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟΝ ΚΑΙΡΟ» δεν αμφισβητούνται ούτε από τους πολιτικούς της αντιπάλους. Σε αυτό το δρόμο πορεύεται εδώ και δέκα χρόνια και θα συνεχίσει τη συνεπή διαδρομή της στην Μαρουσιώτικη κοινωνία. 

15.01.2013

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου