Τρίτη 18 Δεκεμβρίου 2012

Kατέστρεψαν το λαχανόκηπο στο 10ο Δ.Σ. Αμαρουσίου

Σε μια απαράδεκτη ενέργεια, που προσβάλλει την μαθητική κοινότητα του Αμαρουσίου, αλλά και τα περιβαλλοντικά αισθήματα όλης της κοινωνίας της πόλης, προχώρησαν άγνωστοι κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου.
Συγκεκριμένα, κάποιος ή κάποιοι ανεύθυνοι , εκμεταλλευόμενοι το γεγονός ότι τα σχολεία παραμένουν κλειστά το Σαββατοκύριακο, εισέβαλαν στον αύλειο χώρο του 10ου Δημοτικού Σχολείου Αμαρουσίου και κατέστρεψαν τον λαχανόκηπο που είχαν δημιουργήσει πριν μερικές μέρες οι μαθητές, με τη βοήθεια στελεχών του Δήμου Αμαρουσίου.
Η απαράδεκτη αυτή ενέργεια καταδικάζεται απερίφραστα από το σύνολο της μαθητικής κοινότητας της πόλης και το Δήμαρχο Αμαρουσίου Γιώργο Πατούλη, ο οποίος σχολιάζοντας το γεγονός τόνισε πως:


« Πρόκειται για μια ανεύθυνη και ανεξήγητη συμπεριφορά κάποιων επιπόλαιων ανθρώπων, οι οποίοι κατέστρεψαν τους κόπους και τις προσπάθειες μικρών μαθητών που συμμετείχαν σε μια δράση που στόχο έχει να τους φέρει πιο κοντά στη φύση και τους τρόπους καλλιέργειας της γης, να τους εμπνεύσει το σεβασμό στο Περιβάλλον. Ενώ ταυτόχρονα με την ενέργεια αυτή επέδειξαν κι ασέβεια προς το σύνολο όλης της τοπικής μας κοινωνίας, αφού επιβάρυναν όλους τους συμπολίτες μας, καθώς η συγκεκριμένη δράση χρηματοδοτείται από τα χρήματα των δημοτών. Ο Δήμος Αμαρουσίου θα φροντίσει να αποκαταστήσει τη ζημιά που έγινε.»





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου