Τρίτη 18 Δεκεμβρίου 2012

ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΤΕΙΧΩΝ:«αδικαιολόγητη η στάση της Δημοτικής Αρχής»

Κε Πρόεδρε του Δ. Σ. Αμαρουσίου, η σοβαρότητα της κατάστασης & της επίθεσης που δέχονται οι εργατικές κατακτήσεις & τα εργασιακά δικαιώματα όλων των εργαζομένων, εξαιτίας της εφαρμοζόμενης πολιτικής των μνημονίων - μεσοπρόθεσμων προγραμμάτων & εφαρμοστικών νόμων από μια κυβέρνηση που υπερβαίνει & καταλύει τους δημοκρατικούς θεσμούς,
σκοπεύοντας ιδιαίτερα στην κατάργηση και ιδιωτικοποίηση των ΟΤΑ, θα έπρεπε να μας οδηγεί όλους στο να είμαστε στο πλευρό των εργαζομένων και του λαού και ιδιαίτερα των εργαζομένων στους ΟΤΑ, οι οποίοι σήμερα βρίσκονται στην "αιχμή του δόρατος" των αντιλαϊκών πολιτικών που εφαρμόζει η κυβέρνηση, υπό την υψηλή επίβλεψη της ΕΕ και του ΔΝΤ με στόχο την υπεράσπιση των συμφερόντων του κεφαλαίου.
Από την άλλη πλευρά, η συνεχής και αδικαιολόγητη στάση της Δημοτικής Αρχής να αγνοεί τις εκκλήσεις της μειοψηφίας για την έγκαιρη αποστολή των εισηγήσεων των θεμάτων της Η. Δ. των συνεδριάσεων του Δ. Σ, καθιστά προβληματική την εύρυθμη και δημοκρατική λειτουργία του σώματος και προσβάλλει όλα τα μέλη του Δ. Σ.,
διότι η παρουσία και συμμετοχή τους στο Δ. Σ., χωρίς να γνωρίζουν εκ των προτέρων, έστω και στοιχειωδώς, μια σειρά από σοβαρά θέματα για τα οποία καλούνται να εκφέρουν άποψη και να ψηφίσουν, μετατρέπεται, κάτω από αυτές τις συνθήκες, σε διακοσμητική και μόνο, σε σχέση με τα όσα η Δημοτική Αρχή επιθυμεί να περάσει και ψηφίσει από το Δ. Σ.
Για όλα τα παραπάνω λοιπόν και αφού σας ζητήσαμε να αναβάλλετε τη συνεδρίαση του Δ. Σ. της 18ης Δεκεμβρίου 2012, θα επιμείνουμε στις απόψεις μας και δε θα συμμετάσχουμε στη συγκεκριμένη συνεδρίαση του Δ. Σ. Αμαρουσίου (της 18 – 12 – 2012), υποστηρίζοντας τις απεργιακές κινητοποιήσεις της ΠΟΕ - ΟΤΑ, καταγγέλλοντας τη Δημοτική Αρχή για διγλωσσία και εξαπάτηση απέναντι στους εργαζόμενους και έλλειψη δημοκρατικού ήθους και ευαισθησίας αναφορικά με τα ζητήματα της λειτουργίας του Δ. Σ. Αμαρουσίου.

                                                    Με εκτίμηση,
                                              Δ. Α. Πολυχρονιάδης
                              Αιρετός & Ανακλητός Εκπρόσωπος της
                           Αριστερής Ριζοσπαστικής Δημοτικής Κίνησης
                            ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΤΕΙΧΩΝ στο Δ. Σ. Αμαρουσίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου