Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου 2012

Εμπρακτη η στήριξη στην «Γωνιά Προσφοράς & Αλληλεγγύης», από τους Συλλόγους της πόλης μας

Με την ευγενή υποστήριξη και προσφορά των συλλόγων και φορέων της πόλης, η «Γωνιά Προσφοράς και Αλληλεγγύης» του Δήμου Αμαρουσίου, στηρίζει καθημερινά κάθε συμπολίτη ή φορέα που έχει ανάγκη, ώστε κανείς να μην νοιώθει μόνος και αβοήθητος.
Ο ένας μετά τον άλλο οι σύλλογοι της πόλης δραστηριοποιούνται και γίνονται ευγενική χορηγοί της κοινής προσπάθειας, ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα του Δήμου Αμαρουσίου και προσωπικά του Δημάρχου κου Γιώργου Πατούλη, να γίνουμε αλληλέγγυοι σε κάθε συμπολίτης μας που πλήττεται περισσότερο από την κρίση.
Ενόψει των εορτών των Χριστουγέννων, ο «Εξωραϊστικός Πολιτιστικός Συλλόγου Αμαρουσίου» δια της Προέδρου κας Δήμητρας Τσουκλείδου και των μελών του Δ.Σ. προσέφερε μεγάλες ποσότητες σε τρόφιμα μακράς διαρκείας, είδη οικιακής χρήσης, κλινοσκεπάσματα και παιχνίδια στη Γωνία Προσφοράς και Αλληλεγγύης.
Επίσης, ο Σύλλογος Κρητών Αμαρουσίου «Κρηταγενής Ζευς» διέθεσε τρόφιμα μακράς διαρκείας στη μνήμη του αποθανόντος Ιωάννη Κορκίδη.
Τα τρόφιμα παρέδωσε στη Γωνιά Προσφοράς και Αλληλεγγύης, η Γ.Γ. του Συλλόγου η κα. Δόξα Χατζάκη και το μέλος του Δ.Σ. κα. Πόπη Ζερβάκη.
Σημαντική επίσης είναι η συνδρομή των Ανιχνευτών του 1ου και 2ου «Συστήματος Προσκόπων Αμαρουσίου» και του Αρχηγού του 2ου Συστήματος κου Ιωάννη Γεωργόπουλου στην συσκευασία των τροφίμων του Κοινωνικού Παντοπωλείου και στην τακτοποίηση της ιματιοθήκης, από το μεγάλο όγκο προσφοράς των πολιτών, καθώς και η βοήθεια που προσέφεραν, ώστε να ετοιμαστεί η αποστολή της Γωνιάς Προσφοράς και Αλληλεγγύης του Δήμου Αμαρουσίου με παιχνίδια, ρούχα και βρεφικά είδη προς το ΠΙΚΠΑ Πεντέλης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου