Τρίτη 20 Νοεμβρίου 2012

«Καθησυχάζει» τους εργαζόμενους ο Δήμαρχος

Τη διαβεβαίωση ότι δεν θα χαθεί καμία θέση εργασίας και κανένας εργαζόμενος στο Δήμο Αμαρουσίου με Σύμβαση Ιδιωτικού Δικαίου Αορίστου Χρόνου (Ι.Δ.Α.Χ) δεν θα τεθεί σε διαθεσιμότητα και δεν θα χάσει τη δουλειά του στο πλαίσιο των περικοπών στην τοπική αυτοδιοίκηση που προβλέπεται με την εφαρμογή του Μεσοπρόθεσμου, παρείχε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης, στη συνάντηση με τους εργαζομένους ανακοινώνοντας την επίσημη τοποθέτηση της Δημοτικής Αρχής Αμαρουσίου.
Τη θέση της Διοίκησης του Δήμου που θα αποτελέσει και εισήγηση προς ψήφιση στη σημερινη συνεδρίαση  του Δημοτικού Συμβουλίου, ανακοίνωσε ο Δήμαρχος κ. Πατούλης, παρουσία στελεχών της Διοίκησης, επικεφαλής δημοτικών παρατάξεων, και μελών του Δημοτικού Συμβουλίου.
«Κανένας εργαζόμενος του Δήμου Αμαρουσίου με σύμβαση Ιδιωτικού Δικαίου Αορίστου Χρόνου δεν πρέπει να ανησυχεί. Σε κανέναν εργαζόμενο Ι.Δ.Α.Χ του Δήμου δεν πρόκειται να αναφερθεί απόλυση, μετακίνηση ή διαθεσιμότητα. Όλοι οι εργαζόμενοι μας είστε απαραίτητοι.

Σας έχουμε όλους ανάγκη, σας κάναμε αορίστου χρόνου με κόπο, μας τιμάτε με την εργασία σας και σας ανταποδίδουμε την τιμή με την απόφασή μας αυτή. Η εντολή μας είναι να είμαστε όλοι και του χρόνου πάλι εδώ και ελπίζω και ακόμα περισσότεροι. Όπως το 2007 με συντονισμένες ενέργειες δεν χάθηκε ούτε μία θέση εργασίας και ακόμα και σήμερα προσπαθούμε να μη θιγούν εργασιακά δικαιώματα παρέχοντας πλήρη νομική στήριξη σε διεκδικήσεις εργαζομένων που στήριζαν πάγιες και διαρκείς ανάγκες του Δήμου, το ίδιο θα πράξουμε και τώρα» ξεκαθάρισε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου.
Απευθύνοντας κάλεσμα ενότητας προς τους εργαζομένους ο Δήμαρχος Αμαρουσίου ζήτησε από όλους συσπείρωση και υψηλό αίσθημα ευσυνειδησίας ακόμα και υπό αυτές τις αντίξοες συνθήκες, με στόχο την παροχή των καλύτερων δυνατών υπηρεσιών προς όφελος της πόλης και των πολιτών της.
 «Όλοι μαζί ενωμένοι: Διοίκηση, εργαζόμενοι και αυτοδιοικητικές παρατάξεις, πέρα από κομματικές ταυτότητες, βρισκόμαστε αντιμέτωποι με οποιαδήποτε Κεντρική εξουσία που αδιαφορεί ή δεν γνωρίζει από τη λειτουργία της τοπικής αυτοδιοίκησης. Λέμε «ΟΧΙ» στους τεχνικούς τρόπους που κατακερματίζουν την κοινωνία και λέμε «ΝΑΙ» σε μία κοινότητα εργαζομένων που προσφέρει τον καλύτερό της εαυτό για το σύνολο της κοινωνίας και το κοινό συμφέρον. Πρέπει όλοι μας, όλοι μαζί και καθένας χωριστά, να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό για να στηρίξουμε τους συμπολίτες μας άνεργους, ανασφάλιστους, ασθενείς που περνούν ακόμη πιο δύσκολες από εμάς μέρες».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου