Τρίτη 20 Νοεμβρίου 2012

Πλημμύρισε ανθρωπιά η «Γωνιά Προσφοράς και Αλληλεγγύης»

Συγκινητική είναι η συμμετοχή και η αθρόα προσφορά αγαθών στη «Γωνιά Προσφοράς και Αλληλεγγύης» από Συλλόγους, Φορείς, αλλά και ευαισθητοποιημένους πολίτες, την οποία πρόσφατα εγκαινίασε ο Δήμος Αμαρουσίου με στόχο την υποστήριξη των ευπαθών συμπολιτών μας που βρίσκονται περισσότερο αντιμέτωποι με τα δεινά της οικονομικής κρίσης.
Ή νέα κοινωνική αυτή δομή έρχεται να ενισχύσει περαιτέρω το δίκτυο υπηρεσιών κοινωνικής αλληλεγγύης που έχει συσταθεί στο Δήμο Αμαρουσίου, όπως τα γεύματα αγάπης και το Κοινωνικό Παντοπωλείο, ώστε από κανένα συμπολίτη μας να μη λείπουν τα απαραίτητα στην καθημερινότητά του.
Ο Περιβαλλοντικός Σύλλογος Κέντρου Αμαρουσίου «Η Κασταλία» δια της Προέδρου κας Δήμητρας Κρεκούκια και των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου κας Αικατ. Μαρδακούπη, και των κ.κ. Γιώργου Ιωαννίδη, Γιώργου Ζάρδα και Κων/νου Βούρδουλη προσέφεραν μεγάλες ποσότητες σε τρόφιμα μακράς διαρκείας, καθώς και είδη ένδυσης και υπόδησης και διάφορα χρήσιμα είδη οικιακής χρήσης.
Επίσης η τοπική εφημερίδα «Αθμόνιον Βήμα» με εκπρόσωπο την εκδότρια κα Σοφία Ζέρβα προσέφεραν είδη ένδυσης και κλινοσκεπάσματα για τις άπορες και πολύτεχνες οικογένειες της πόλης.

Παράλληλα, καθημερινά ευαισθητοποιημένοι συμπολίτες προσφέρουν στη νέα γωνιά προσφοράς και αλληλεγγύης μία ποικιλία αγαθών σε είδη πρώτης ανάγκης που στην παρούσα δύσκολη οικονομικά περίοδο πολλοί συνάνθρωποι μας έχουν ανάγκη.
Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κος Γιώργος Πατούλης εκφράζει τις θερμές ευχαριστίες του προς όλους οι οποίοι στέκονται αλληλέγγυοι προς το συνάνθρωπο μας, αποδεικνύοντας έμπρακτα ότι ενωμένοι, με αισθήματα ανθρωπιάς και ευαισθησίας μπορούμε να προσφέρουμε στήριξη και να ενισχύσουμε το συνάνθρωπό μας που πλήττεται περισσότερο από τις επιπτώσεις της οικονομικά δύσκολης περιόδου.
 Ευχαριστεί θερμά επίσης τους εθελοντές του Δήμου για την υποστήριξη που προσφέρουν στη λειτουργία των κοινωνικών δομών του Δήμου, διαθέτοντας μέρος από τον πολύτιμο χρόνο τους

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου