Κυριακή 18 Νοεμβρίου 2012

Οι εργαζόμενοι του Δήμου δεν πρόκειται να παζαρέψουν την εργασία τους

Κύριοι της Διοίκησης, οι εργαζόμενοι του Δήμου Αμαρουσίου δεν πρόκειται να παζαρέψουν την εργασία τους. Δεν πρόκειται να αποδεχθούν καμιά απόλυση εργαζομένου από το Δήμο Αμαρουσίου ή ιδιωτικοποίηση υπηρεσιών. Δεν θεωρούμε τους εαυτούς μας προνομοιούχους γιατί δουλεύουμε. Δεν χρωστάμε τίποτα και σε κανένα. Εσείς χρωστάτε σε εμάς, με τις αποτυχημένες πολιτικές που εφαρμόσατε μέχρι σήμερα.

Κύριε Δήμαρχε ως πρόεδρος (δηλαδή συνδικαλιστής) του Ιατρικού Συλλόγου εκφράζετε πλήρως τη κυβερνητική γραμμή, κάνετε συστηματική απεργοσπασία, τη μέρα που το ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ των ΟΤΑ καλεί σε απεργία εσείς καλείτε τους εργαζόμενους του Δήμου σε συγκέντρωση, καταλαβαίνουμε ότι αγχώνεστε γιατί κάθε μέρα όλο και περισσότεροι εργαζόμενοι παίρνουν τη κατάσταση στα χέρια τους.
Συνάδλεφοι σσες
Έχουμε τη δύναμη μπορούμε να βάλουμε μπλόκο στα μέτρα της Συγκυβέρνησης και της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Να μην εφαρμόσουμε το νόμο. Να παραμερίσουμε συνδικαλιστικές ηγεσίες που τραβούν το κίνημα πίσω.
Σήμερα ήρθε η ώρα να διεκδικήσουμε ότι μας έχουν πάρει. Καλούμε όλους τους συναδέλφους του γραφείου προσωπικού να μην υποκείψουν στη τρομοκρατία που ασκείτε από το υπουργείο και τα καλοπληρωμένα παπαγαλάκια των ΜΜΕ, να αρνηθούν να στείλουν οποιοδήποτε στοιχείο, καλούμε όλους τους εργαζόμενους να πάρουν μέρος μαζικά στην ΑΠΕΡΓΙΑ τη ΔΕΥΤΕΡΑ 19/11/2012 στις 11:00 στη πλατεία Κλαυθμώνος.
Για αυτούς νόμος είναι τα συμφέροντα και τα κέρδη των πλουτοκρατών. Για εμάς νόμος είναι τα συμφέροντα της τάξης μας.
Με βάση το άρθρο 32 παράγραφος 2 του καταστατικού μας που έχει εγκριθεί με την 4174/11 απόφαση του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών στις 8/7/11, στην απεργία μπορεί να λάβει μέρος το σύνολο των εργαζομένων στους α΄ και β΄ βαθμού Αυτοδιοίκησης της Περιφέρειας Αττικής, μελών και μη μελών του Συνδικάτου.

                                                            ΔΑΣ ΟΤΑ
                    Παράταξη του Σωματείου Εργαζομένων Δήμου Αμαρουσίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου