Πέμπτη 22 Νοεμβρίου 2012

Ως στυγνός επιχειρηματίας φέρεται & συμπεριφέρεται η Διοίκηση του Δήμου!


Η Διοίκηση του Δήμου Αμαρουσίου υποστηρίζει τις πολιτικές της συγκυβέρνησης και της Ευρωπαϊκής Ένωσης, πρωτοστατεί στη υλοποίηση τους, είναι συμμέτοχος για τη σημερινή κατάσταση στη Τοπική Αυτοδιοίκηση, φέρεται και συμπεριφέρεται ως στυγνός επιχειρηματίας, και ως συνδικαλιστής είναι απαράδεχτος αφού γίνετε υποστηριχτής της απεργοσπασίας προς χάρη του δημότη όπως υποστηρίζει αλλά κουβέντα δε λέει για τα τροφεία στους παιδικούς σταθμούς, για τα αυξημένα τέλη, για τα εισιτήρια στα λεωφορεία κ.λ.π.

Αλήθεια πόσο περήφανοι αισθάνεται η πλειοψηφία του Σωματείου Εργαζομένων Δήμου Αμαρουσίου που αντί να κατακεραυνώνει τη Διοίκηση του Δήμου για τη στάση της επί της ουσίας με το ψήφισμα που κατέβασε τι χαϊδεύει; Ενημερώνουμε ότι το ψήφισμα υποστηρίχθηκε και από τη Διοίκηση (ΝΔ) και από τη παράταξη ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ (ΠΑΣΟΚ) αλλά και από τη μεριά του ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟ ΚΑΙΡΟ (ΣΥΝ ΣΥΡΙΖΑ).
Και για να λύσουμε αρκετές απορίες το εν λόγω ψήφισμα πέρασε κατά πλειοψηφία οι εκλεγμένοι με τη ΔΑΣ το καταψήφισαν.
Συνάδελφοι σσες
Καμιά αναμονή, παίρνουμε τη κατάσταση στα χέρια μας, οργανωμένα συντεταγμένα μέσα από συλλογικές μαζικές διαδικασίες με τη συμμετοχή όλων μας. Πρέπει να μπει μπλόκο στην υλοποίηση των μέτρων να μην εφαρμοστούν στη πράξη, καμιά διαθεσιμότητα - απόλυση εργαζομένου. Παλεύουμε για την ανατροπή του σημερινού σάπιου καπιταλιστικού συστήματος για αποδέσμευση της λυκοσυμμαχία της Ευρωπαϊκής Ένωσης, για μονομερή διαγραφή του χρέους, για να περάσει ο πλούτος που παράγουμε στα χέρια μας.

                                           ΔΑΣ ΟΤΑ

     Παράταξη του Σωματείου Εργαζομένων Δήμου Αμαρουσίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου