Δευτέρα 12 Νοεμβρίου 2012

Αξιέπαινη η φιλανθρωπική δράση του Σωματείου «Αλκυονίδες»

H υποστήριξη και ενίσχυση του Συλλόγου «Μέριμνα του Γήρατος Αμαρουσίου», του συλλόγου «Το Χαμόγελο του Παιδιού» και η συνεισφορά στο συσσίτιο του Ι.Ν. Παναγία της Θεοτόκου Αμαρουσίου, ήταν ο στόχος της φιλανθρωπικής εκδήλωσης που πραγματοποίησε με εξαιρετική επιτυχία σε γνωστό κέντρο της πόλης, το Σωματείο Γυναικών Αμαρουσίου «Αλκυονίδες»
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, εκπροσωπώντας το Δήμαρχο Αμαρουσίου κ. Γιώργο Πατούλη, ο Αντιδήμαρχος Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης & Διαφάνειας κ. Νικόλας Αλεπούς και η Γραμματέας του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Ελένη Λέκκα.
Μεταφέροντας τον χαιρετισμό του Δημάρχου κου Γιώργου Πατούλη, οι εκπρόσωποι του Δήμου Αμαρουσίου ευχαρίστησαν το Δ.Σ. του Σωματείου για την αξιέπαινη φιλανθρωπική τους δράση, ιδιαίτερα στη παρούσα δύσκολη συγκυρία που πολλοί συνάνθρωποί μας χειμάζονται από την κρίση.

Όπως τόνισαν ο Δήμος Αμαρουσίου συμπαρίσταται ηθικά στο έργο του Σωματείου και ενώνει τις δυνάμεις του με κάθε ευαισθητοποιημένο φορέα, ώστε όλοι μαζί να σταθούμε αλληλέγγυοι, στο πλευρό των συμπολιτών μας που έχουν ανάγκη.
Το Δ.Σ. του Σωματείου συνεχάρη τον κο Γιώργο Πατούλη για το κοινωνικό έργο που αναπτύσσει με τη διπλή ιδιότητά του Δημάρχου Αμαρουσίου και του Προέδρου του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών, το οποίο αποσκοπεί στην ενίσχυση των συνανθρώπων μας, δράσεις που έχουν την υποστήριξη και τη συμπαράσταση του Σωματείου των Γυναικών Αμαρουσίου «Αλκυονίδες».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου