Κυριακή 4 Νοεμβρίου 2012

ΟΛΟΙ & ΟΛΕΣ στη 48ωρη ΑΠΕΡΓΙΑ, 6 & 7 ΝΟΕΜΒΡΗ

                                                          ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Ο φόβος της άρχουσας τάξης και των πολιτικών της υπηρετών τις τελευταίες ημέρες είναι ότι οι εργατικές κινητοποιήσεις και η επιτυχία της 48ωρης απεργίας στις 6-7/11 μπορεί να οδηγήσουν σε μία μικρή ή μεγαλύτερη νίκη του λαού απέναντι στα νέα αντιλαϊκά μέτρα, ανοίγοντας ρωγμές στην κοινοβουλευτική πλειοψηφία.
Αυτοί την δική τους δουλειά η ροή «πληροφόρησης» του λαού συνεχίστηκε κανονικά: Αν δεν περάσουν τα μέτρα «δεν θα υπάρχει Ελλάδα, δε θα υπάρχουν Έλληνες», θα ξανά-πτωχεύσουμε, θα γίνουμε Κορέα, θα πεθάνουμε...
Τα ΜΜΕ τους μετράνε κουκιά για την ψηφοφορία στη Βουλή, λες και αν υπήρχε έστω και μία πιθανότητα να μην ψηφισθεί το 3 μνημόνιο θα το φέρνανε στη Βουλή τους!
Εμείς την δική μας δουλειά, οργανώνουμε την 48ωρη απεργία κάνουμε τα πάντα για να πετύχει, να μην δουλέψει κανείς Τρίτη-Τετάρτη όλοι στο δρόμο ξεσηκωμός, να βουλιάξει η Ομόνοια και το κέντρο της Αθήνας , ενημερώνουμε , ξεσηκώνουμε, σε κάθε γειτονιά, σε κάθε σπίτι, σε κάθε χώρο δουλειάς στο Μαρούσι κάθε τίμιος αγωνιστής να μεταφέρει το μήνυμα.

ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΣΤΗ 48ωρη ΑΠΕΡΓΙΑ 6 ΚΑΙ 7 ΝΟΕΜΒΡΗ
Όλοι με μια φωνή στις συγκεντρώσεις του ΠΑΜΕ
την Τρίτη 10.30 το πρωί στην Ομόνοια και
την Τετάρτη στις 5 το απόγευμα στην Ομόνοια.

ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΑΝ ΔΕΝ ΠΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΛΕΞΗ
ΕΜΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ.
ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΤΡΕΨΟΥΜΕ.ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΣΗΜΑΙΕΣ ΤΟΥ ΠΑΜΕ. ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ ΣΗΜΑΙΕΣ ΤΗΣ ΤΑΞΙΚΗΣ ΠΑΛΗΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΗΣ Ε.Ε., ΤΩΝ ΑΦΕΝΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΕΝΩΝ ΗΓΕΣΙΩΝ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου