Τετάρτη 31 Οκτωβρίου 2012

H «Δικτατορία» των Δωσιλόγων,συνέλαβε & τον Σπύρο Καρατζαφέρη!!!

Μετά τον Κώστα Βαξεβάνη, ήρθε η σειρά του Σπύρου Καρατζαφέρη να συλληφθεί από την «Ελληνική» Αστυνομία!!!
Σύμφωνα με το ιστολόγιο «nocomments.gr», κοντά στα ξημερώματα(που έλεγε & ο αείμνηστος Γιώργος Ζαμπέτας), μόλις ολοκληρώθηκε το «ΕΚκεντρικό Δελτίο» του στο "ΑRT TV",  ο δημοσιογράφος συνελήφθη και οδηγήθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Nέου Ψυχικού!!!
 Το «έγκλημα» του δημοσιογράφου Σπύρου Καρατζαφέρη ήταν το γεγονός ότι στην τηλεοπτική εκπομπή του έγινε αποκάλυψη - «βόμβα» από τα δύο πρώην μελη της ΕΛ.ΣΤΑΤ  (κ.κ. Φ. Γεωργαντά & Λογοθέτη), σχετικά με το πως έγινε η μεθόδευση του ελλείμματος, προκειμένου να οδηγήσουν την χώρα στο ΔΝΤ…
Λίγα λεπτά πριν μπεί στον εισαγγελέα ο κ. Καρατζαφέρης έκανε την ακόλουθη δήλωση: "Με συνέλαβαν για να με εκφοβίσουν και να μην συνεχίσω τις αποκαλύψεις.


Προσχηματικά ανέσυραν δικαστική απόφαση για τα προσωπικά δεδομένα του πρ. Μητροπολίτη Αττικής για τα οποία είχα αθωωθεί από την Αρχή Προστασίας προσωπικών δεδομένων.
Δεν εκφοβίζομαι, είμαι έτοιμος ακόμη και να παω στον Κορυδαλλό αλλά τα ντοκουμέντα που προανήγγειλα για το Γενικό Λογιστήριο του Κράτους, τα swaps και το δημόσιο χρέος θα δουν το φως της δημοσιότητας από το ΑΡΤ TV και το Εκ- Κεντρικό Δελτίο, από το ΑΡΤ fm 90,6 και το spirospero.gr.
Αυτoι που διέταξαν την κινηματογραφική μου σύλληψη στη μία και τέταρτο το πρωί νομίζω ότι διέπραξαν μεγάλο λάθος και δυσφημούν για ακόμη μία φορά την Ελλάδα. Τα ξένα ΜΜΕ ασχολούνται εκτενώς και η υπόθεση έφτασε ήδη στο Ευρωπαικό Κοινοβούλιο με ερώτηση που κατέθεσε ο Ευρωβουλευτής κ. Σαλαβράκος. Μικροί άνθρωποι, ανόητες απόφασεις.
Δείτε την εκομπή και θα καταλάβετε γιατί με συννέλαβαν".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου