Τετάρτη 31 Οκτωβρίου 2012

«Ημέρες Ευχρηστίας & Προσβασιμότητας 2012» στο Πολιτιστικό & Αθλητικό Κέντρο ΔΑΪΣ

Το Ερευνητικό Πανεπιστημιακό Ινστιτούτο Εφηρμοσμένης Επικοινωνίας και το Εργαστήριο Νέων Τεχνολογιών στην Επικοινωνία, την Εκπαίδευση και τα ΜΜΕ του Πανεπιστημίου Αθηνών διοργανώνουν για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά τις «Ημέρες Ευχρηστίας και Προσβασιμότητας», οι οποίες φέτος θα εορταστούν με ημερίδα στο Πολιτιστικό & Αθλητικό Κέντρο ΔΑΪΣ του Αμαρουσίου στις 6 Νοεμβρίου 2012.
Οι «Ημέρες Ευχρηστίας και Προσβασιμότητας» απευθύνονται σε νέους επιστήμονες, φοιτητές, εκπαιδευτικούς, επαγγελματίες των Τεχνολογιών της Πληροφορίας και της Επικοινωνίας (ΤΠΕ) και κάθε ευαισθητοποιημένο πολίτη που επιθυμεί έναν καλύτερο και απλούστερο ψηφιακό κόσμο.
Στο πλαίσιο της εκδήλωσης ιδιαίτερη έμφαση θα δοθεί - σύμφωνα και με το ειδικό θέμα της Παγκόσμιας Ημέρας Ευχρηστίας 2012 - στην Ευχρηστία και Προσβασιμότητα των οικονομικών συστημάτων (Usability of Financial Systems).
Η συμμετοχή στην εκδήλωση είναι ανοικτή σε κάθε ενδιαφερόμενο και θα δοθούν βεβαιώσεις παρακολούθησης 


Στον ιστοχώρο των «Ημερών Ευχρηστίας και Προσβασιμότητας  2012» ( http://www2.media.uoa.gr/usability/2012/gr ) μπορείτε να βρείτε το πρόγραμμα των εργασιών και πολλά επιπλέον στοιχεία. Για την καλύτερη προετοιμασία της εκδήλωσης παρακαλούμε να συμπληρώσετε τη σχετική φόρμα εγγραφής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου