Δευτέρα 29 Οκτωβρίου 2012

Μπρέγιαννης:Συνδιαμόρφωση του Προϋπολογισμού με τους πολίτες

Πρόσκληση στους πολίτες για την συνδιαμόρφωση του Προϋπολογισμού και του Τεχνικού Προγράμματος απευθύνει ο Επικεφαλής της μειοψηφίας κ. Αλέξανδρος Μπρέγιαννης. Σε ανακοίνωσή του αναφέρει τα εξής:
Αγαπητοί συνδημότες, Στα πλαίσια της προσπάθειάς μας, ώστε η προσφορά μας να είναι ακόμη πιο ουσιαστική, θα θέλαμε τη δική σας συμμετοχή στην κατάρτιση του Προϋπολογισμού και του Τεχνικού Προγράμματος για το 2013. Το Τεχνικό Πρόγραμμα και ο προϋπολογισμός είναι ίσως, οι δύο κορυφαίες διαδικασίες κάθε χρονιάς, που καθορίζουν την πορεία του Δήμου μας και η οποία πρέπει να βασίζεται στις δικές σας ανάγκες και προτεραιότητες.
Η δημοτική μας κίνηση, προκειμένου να παρουσιάσει την πρότασή της στο δημοτικό συμβούλιο, σας παρακαλεί να καταθέσετε τις δικές σας απόψεις, ερωτήσεις, σκέψεις, ιδέες και παρατηρήσεις για τα δύο αυτά σημαντικά θέματα, ώστε όλοι μαζί να την διαμορφώσουμε.
Θέλουμε την συμμετοχή σας, την επιδιώκουμε και ελπίζουμε στην θετική ανταπόκρισή σας.

Μετά τη συλλογή και επεξεργασία των προτάσεων, θα ενημερωθείτε εγκαίρως (πριν τη συζήτηση των θεμάτων στο Δημοτικό Συμβούλιο) για τις κατευθύνσεις στις οποίες θα κινηθούμε, με μοναδικό γνώμονα την καλύτερη ποιότητα ζωής των δημοτών.
Διεύθυνση Επικοινωνίας: Ηρώδου Αττικού 16β, 15124 Μαρούσι,
Τηλ.210 611 67 61/6972 24 28 55,fax. 210 80 29 614
E-mail: maroussi4u@gmail.com, bregiannis@gmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου