Τρίτη 31 Ιουλίου 2012

Συνάντηση για τη διάνοιξη της οδού Φραγκοκκλησιάς

Συνάντηση με τον αναπληρωτή Υπουργό Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας, Υποδομών Μεταφορών και Δικτύων (ΑΝ.ΥΠ) Σταύρο Καλογιάννη, είχαν οι Δήμαρχοι Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης, Χαλανδρίου Γιώργος Κουράσης, και Βριλησσίων Κωνσταντίνος Ιωαννίδης, κατά την επίσκεψή τους στο γραφείο του, όπου από κοινού εξετάστηκε το θέμα της μελέτης αλλά και της χρηματοδότησης της διάνοιξης του σημείου της οδού Φραγκοκκλησιάς που ενώνει τους Δήμους Αμαρουσίου, Χαλανδρίου και Βριλησσίων.
Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε συνέχεια της απόφασης του Συμβουλίου της Επικρατείας πριν από λίγο καιρό για τη διάνοιξη της οδού Φραγκοκκλησιάς, απόφαση που είχε ληφθεί το 2004 και εκδόθηκε το 2012 κρατώντας επί μία εξαετία σε εκκρεμότητα την τακτοποίηση του προβλήματος.
Από την πλευρά του ο αναπληρωτής Υπουργός ΥΠ.ΑΝ κ. Καλογιάννης, διαβεβαίωσε τους παρευρισκομένους στη συνάντηση ότι θα προχωρήσει σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες ώστε το έργο να υλοποιηθεί στο αμέσως επόμενο διάστημα μέσα από τη διαδημοτική χρηματοδότηση των Δήμων Αμαρουσίου και Χαλανδρίου από ευρωπαϊκούς πόρους.
  Της κοινής συνάντησης των τριών Δημάρχων με τον αρμόδιο Υπουργό είχε προηγηθεί με πρωτοβουλία του Δημάρχου Αμαρουσίου κ. Πατούλη, μεταξύ τους συνεργασία με στόχο την εξεύρεση τρόπων επίλυσης του χρονίζοντος προβλήματος προκειμένου να προχωρήσουν έργα στην περιοχή που θα βελτιώσουν την ποιότητα ζωής των κατοίκων στο Νέο Μαρούσι και στο Πολύδροσο.
Στη συνάντηση με τον αναπληρωτή Υπουργό ΑΝ.ΥΠ παραβρέθηκαν υπηρεσιακοί παράγοντες του Υπουργείου και συγκεκριμένα ο Γενικός Διευθυντής Δ. Μακρής, ο αρμόδιος Διευθυντής Γεράσιμος Κόκλας, καθώς και ο Αντιδήμαρχος Χαλανδρίου Παναγιώτης Βάσσιος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου