Κυριακή 8 Ιουλίου 2012

Aνοιχτή συνέλευση της ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α, την Τετάρτη

Οι εκλογικές αναμετρήσεις της 6ης Μάη και της 17ης Ιούνη διαμόρφωσαν νέες συνθήκες για το πολιτικό και κοινωνικό τοπίο στην Ελλάδα.
Από τη μια μεριά οι δυνάμεις του μνημονίου και οι κάθε λογής σύμμαχοί τους συνεχίζουν την προσπάθεια για επιβολή άγριας λιτότητας, εξαθλίωσης και καταστολής, ώστε να πληρώσουν τις συνέπειες της κρίσης οι εργαζόμενοι και οι αδύναμοι. Από την άλλη, βαθιά ρήγματα στην ελληνική κοινωνία δείχνουν να ανοίγουν, το πολιτικό σύστημα δείχνει να συνταράσσεται και οι δυνάμεις του λαϊκού κινήματος βρίσκονται μπροστά σε νέες προκλήσεις και προοπτικές.
Ποιες οι σκέψεις για την επόμενη μέρα;
Ποια τα καθήκοντα και οι δυνατότητες για την ριζοσπαστική-επαναστατική αριστερά;
Πως αναζητάμε σήμερα τον δρόμο για την ανατροπή και τον κοινωνικό μετασχηματισμό;
Τα παραπάνω ερωτήματα απασχολούν και αφορούν χιλιάδες κόσμου της εργασίας και του αγώνα.
 Πρέπει να αποτελέσουν ζητήματα ουσιαστικής συζήτησης και γόνιμου προβληματισμού. 
Η τοπική επιτροπή ΑΝΤΑΡΣΥΑ βορείων προαστίων καλεί όλους τους συντρόφους, φίλους και συναγωνιστές σε μια ανοιχτή συνέλευση-συζήτηση, με θέμα την αποτίμηση των εκλογών, τις εκτιμήσεις για την πολιτική συγκυρία αλλά και την οργάνωση της παρέμβασης και δράσης μας το επόμενο διάστημα.
Η συνέλευση θα γίνει στο γήπεδο μπάσκετ επί της οδού Ιερού Λόχου 3-5 (έναντι γραφείων τοπικών Συλλόγων Αμαρουσίου) την Τετάρτη 11 Ιούλη και ώρα 19.00.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου