Τετάρτη 6 Ιουνίου 2012

Σε «καλό δρόμο» η οριοθέτηση του ρέματος Σαπφούς

Το Δ.Σ. του Εξ. Συλλόγου Αναβρύτων «Ο Άγιος Δημήτριος» στο Δημαρχείο
Τα ζητήματα που αφορούν στην περιοχή Αναβρύτων βρέθηκαν στο επίκεντρο της συζήτησης την Τρίτη 5 Ιουνίου στο Δημαρχείο της πόλης, ανάμεσα σε μέλη της Διοίκησης του Δήμου Αμαρουσίου και τον Εξωραϊστικό Σύλλογο Αναβρύτων «Ο Άγιος Δημήτριος».
Στη συνάντηση το Δήμαρχο κο. Γιώργο Πατούλη εκπροσώπησαν ο Αναπληρωτής Δημάρχου, Αντιδήμαρχος Πολεοδομίας και Τεχνικών Έργων κος Νικόλαος Πέππας, ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών κος Σπύρος Σταθούλης και ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας και Εξωραϊσμού της πόλης κος Βασίλης Κόκκαλης.
Κατά την διάρκεια της συζήτησης η Πρόεδρος κα Βασιλεία Σκότη και τα μέλη του Συλλόγου ενημερώθηκαν ότι το θέμα της οριοθέτησης του ρέματος Σαπφούς βρίσκεται σε καλό δρόμο, καθώς έως το τέλος του χρόνου θα έχει ολοκληρωθεί η μελέτη για την οριοθέτησή του, μετά την παρέμβαση του Δημάρχου κου Πατούλη προς την ηγεσία του Υπουργείου Εσωτερικών.
Επίσης, έχουν δρομολογηθεί οι εργολαβίες για τη διάνοιξη της οδού Αγίου Δημητρίου και την κατασκευή πεζοδρομίων και ρείθρων στις οδούς Φοινίκων και Σαπφούς, ενώ προχωρά η μελέτη για τη κατασκευή δικτύου αποχέτευσης ομβρίων υδάτων, ώστε με την ολοκλήρωσή της, το έργο να ενταχθεί στο ΕΣΠΑ για τη χρηματοδότησή του.

Στο αίτημα του Συλλόγου για απομάκρυνση των ξηρών χόρτων από τους κοινόχρηστους χώρους, η ανταπόκριση της Διοίκησης ήταν άμεση και από σήμερα τα Εξωτερικά Συνεργεία του Δήμου ξεκινούν τον καθαρισμό.
Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε πολύ θετικό κλίμα και τα μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου εξέφρασαν την ικανοποίησή τους για το ενδιαφέρον την ανταπόκριση της Διοίκησης του Δήμου στα αιτήματα των κατοίκων της περιοχής

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου