Παρασκευή 8 Ιουνίου 2012

Χωρίς ...«ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ», οι εκλογές της 17ης Ιουνίου!

                    Πανελλήνια πολιτική κίνηση

           Μιλάνε για Δημοκρατία, με την προϋπόθεση,
     η διαπλοκή & η διαφθορά να κερδίζει τις εκλογές !
Με την κάθοδό μας στις Εθνικές Εκλογές της 6η Μαΐου 2012 επιχειρήσαμε και μετείχαμε για να δώσουμε μια νέα διάσταση στην πολιτική διαδικασία του τόπου και στην μέχρι τώρα πολιτικής φύσεως δραστηριότητα μας, στην μακρόχρονη πορεία μας στα κοινά.
Μια πορεία γεμάτη με αποτελεσματικές πράξεις με γνώμονα πάντα την αλήθεια, δίνοντας στον πολίτη την ελπίδα, ότι η πολιτική έχει και άλλο πρόσωπο από αυτό που μέχρι σήμερα έχει γνωρίσει.
Στις εκλογές της 17ης Ιουνίου δεν θα λάβουμε μέρος καθώς άμεσος στόχος μας μέχρι τις επόμενες εκλογές(σε λιγότερο από δυο χρόνια το 2014 Ευρωεκλογές, Δημοτικές και ίσως συντομότερα και Βουλευτικές Εκλογές), είναι η ενημέρωση των πολιτών και η εμβάθυνση των ζωτικών προβλημάτων σε Πανελληνιά κλίμακα.
Για τις παρούσες εκλογές (όπως και σε κάθε άλλη εκλογική αναμέτρηση) ζητούμε από τους πολίτες να ΜΗΝ παρασυρθούν και να μην επιλέξουν με γνώμονα:
- την καθημερινή ανιαρή(μακριά από τα καθημερινά προβλήματα του λαού) καλοστημένη τηλεοπτική προπαγάνδα,
- τις πελατειακές υποσχέσεις και εξυπηρετήσεις αθλίων διεφθαρμένων ατόμων και κομμάτων του παρελθόντος, καθώς πίσω από το πελατειακό καταστροφικό κράτος βρίσκεται η διαπλοκή και η διαφθορά που λεηλατεί όλους μας και χρεοκόπησε την χωρά,
- και να μην παγιδευτούν σε προσχεδιασμένες ονοματολογίες και ομαδοποιήσεις
καθώς η επίκληση των καθ΄ ολοκληρία σήμερα διαστρεβλωμένων στην πράξη οικονομικών συστημάτων με την μορφή ιδεολογημάτων είναι απόλυτα παραπλανητική.


Δεν υπάρχουν αριστεροί - κεντρώοι - δεξιοί, όπως οι ένοχοι της λεηλασίας του Ελληνικού λαού αυτοπροβάλλονται και αυτοαποκαλούνται, για να παγιδέψουν τους πολίτες.
- Σήμερα στην πολιτική ζωή υπάρχουν μόνο ηθικοί και ανήθικοι,
- ανιδιοτελείς και ιδιοτελείς ρουσφετολόγοι απατεώνες,
- κάτοχοι γνώσεων για τον τρόπο επίλυσης των καθημερινών προβλημάτων και άσχετοι άχρηστοι λογοκόποι,
- άτομα που αγαπούν τον τόπο τους και προσπαθούν για το γενικό καλό και αυτοί που ενεργούν προς εξυπηρέτηση λίγων αρρωστημένων οικονομικά ισχυρών δυστυχισμένων οικογενειών εις βάρος του κοινωνικού συνόλου.
Μοναδικό κριτήριο επιλογής πρέπει να είναι η αρετή και σε κάθε περίπτωση οι μέχρι σήμερα πράξεις των υποψήφιων και η πρόσφορα τους και οι ενέργειες τους, κάτι που δυστυχώς πολύ δύσκολα θα συναντήσουμε στις σημερινές υποψηφιότητες.

                          Ο εκπρόσωπος της κίνησης
                                 Δορύλαος Κλαπάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου