Τρίτη 13 Μαρτίου 2012

Η ΑΣΠΑΙΤΕ τίμησε τους εκπαιδευτικούς Κ. Συρμακέζη, Δ. Βάττη & Θ. Λερούνη

Στην εκδήλωση που διοργάνωσε η ΑΣΠΑΙΤΕ, με θέμα:«Η ΑΣΠΑΙΤΕ κοντά στην κοινωνία - Α΄ Κύκλος: Εκπαίδευση», η οποία ήταν αφιερωμένη στα παιδικά χωριά S.O.S. συμμετείχε ο Δήμος Αμαρουσίου.
Στην εκδήλωση τιμήθηκαν για το επιστημονικό έργο και την προσφορά στην κοινωνία και τον πολιτισμό οι εκπαιδευτικοί Κώστας Συρμακέζης καθηγητής ΕΜΠ, Δημήτρης Βάττης καθηγητής ΤΕΙ Αθήνας και Θανάσης Λερούνης καθηγητής Β/θμιας Εκπ/σης.
Εκ μέρους του Δημάρχου κ. Γιώργου Πατούλη στην εκδήλωση παραβρέθηκε ο Πρόεδρος της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας κ. Δημήτρης Καρλαύτης, ο οποίος συνεχάρη του Δ.Σ. για τις σημαντικές πρωτοβουλίες και δράσεις που αναλαμβάνει η ΑΣΠΑΙΤΕ, η οποία «αποτελεί την καρδιά και τη ψυχή της τεχνικής και επαγγελματικής εκπαίδευσης» όπως σημείωσε ο κ. Καρλαύτης. «Είναι σημαντικό – πρόσθεσε- ότι οι δράσεις σας αυτές δεν περιορίζονται μόνο στον τομέα της εκπαίδευσης, αλλά καλύπτουν και κοινωνικούς και πολιτιστικούς τομείς.

Παράλληλα εξέφρασε τις θερμές ευχαριστίες του προς τους παριστάμενους για την στενή και εποικοδομητική συνεργασία που έχει αναπτυχθεί με το Δήμο Αμαρουσίου σε θέματα κοινού ενδιαφέροντος προς όφελος της κοινωνίας.
Στην εκδήλωση απονεμήθηκαν τιμητικές πλακέτες στον καθηγητή Ε.Μ.Π. κ. Συρμακέζη για τη μεγάλη δράση και προσφορά του στην αναστήλωση αρχαίων μνημείων στη χώρα μας,στον καθηγητή ΤΕΙ κ. Βάττη για την προσφορά του στα παιδικά χωριά SOS και στον καθηγητή Β/μίας Εκπαίδευσης κ. Λερούνη για την προσπάθεια του στην ενίσχυση των εκπαιδευτικών υποδομών στα χωριά Καλάσα του Πακιστάν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου