Τετάρτη 14 Μαρτίου 2012

Συνάντηση του νέου Δ.Σ. του Σωματείου Εργαζομένων με Πατούλη

Εθιμοτυπική επίσκεψη στο Δήμαρχο Αμαρουσίου κ. Γιώργο Πατούλη πραγματοποίησε το νέο Δ.Σ. του Σωματείου Εργαζομένων Δήμου Αμαρουσίου, την Τρίτη 13 Μαρτίου 2012.
Στη διάρκεια της συνάντησης που διεξήχθη σε πολύ θετικό κλίμα, ο κ. Δήμαρχος ευχήθηκε στο νέο Δ.Σ. καλή επιτυχία στο έργο του, επαναλαμβάνοντας ότι η Διοίκηση του Δήμου βρίσκεται κοντά σε κάθε εργαζόμενο και παρέχει τη στήριξη και συμπαράστασή της, ώστε όλοι μαζί και ο καθένας χωριστά να συμβάλλουμε στην επίτευξη του κοινού στόχου μας, που είναι η καλύτερη λειτουργία της πόλης και η εξυπηρέτηση του πολίτη.
Το Δ.Σ. του Σωματείου Εργαζομένων συζήτησε με τον κ. Πατούλη τα ζητήματα που απασχολούν το χώρο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης μέσα στο δυσμενές οικονομικό και κοινωνικό περιβάλλον που έχει διαμορφωθεί στη χώρα, ενώ ειδικότερα θέματα που αφορούν το Δήμο Αμαρουσίου συμφωνήθηκε να συζητηθούν σε επόμενη συνάντηση στο αμέσως προσεχές διάστημα.

Στο νέο 9μελές Δ.Σ. του Σωματείου Εργαζομένων, Πρόεδρος είναι ο κ.Νίκος Καλλιμάνης, Αντιπρόεδρος ο κ.Αντώνης Πινακουλάκης, Γραμματέας ο κ.Παύλος Γκόγκας, Ταμίας ο κ.Μανώλης Ηλιάκης, Έφορος ο Δημήτρης Κριτσωτάκης και μέλη οι κ.κ.Γιώργος Χαλαβατζής, Σπύρος Κωνσταντάς, Ευάγγελος Καγιάς, Σπύρος Μπόγδανος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου