Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου 2011

«... για να πάρουν τα όνειρα εκδίκηση» !!!

Ευχές για ένα καινούργιο χρόνο με αγωνιστικότητα, αλληλεγγύη, ενάντια στη νέα κατοχή των μνημονίων της τρόικας και του Δ.Ν.Τ.
Για να διεκδικήσουμε ένα Δήμο ισχυρό, μαχητικό, στήριγμα των δημοτών στην κρίση
                                                                      ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
Aγαπητές φίλες και φίλοι, Πέρασε πάνω από ένας χρόνος από τότε, που όλοι μαζί δώσαμε τη μάχη των δημοτικών εκλογών. Από τότε πολλά άλλαξαν. Κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί τις εξελίξεις, το μέγεθος της κρίσης, τις συνέπειες στη ζωή όλων μας και της κοινωνίας συνολικά.
 Όμως σταθήκαμε, αγωνιστήκαμε, καθένας με τον τρόπο του, τις δυνάμεις του. Είναι αλήθεια πως στον προεκλογικό πυρετό πολλά είχαμε οραματισθεί που θα θέλαμε να τα υλοποιήσουμε στη συνέχεια. Πάντα όμως τα όνειρα δεν βγαίνουν στη ζωή. Άλλωστε τι όνειρα θα ήταν αν γίνονταν πραγματικότητα.
Εκείνο που έχει τελικά σημασία είναι η ελπίδα πως τίποτα δεν πάει χαμένο και οι σχέσεις συντροφικότητας, αλληλοεκτίμησης και αλληλεγγύης που αναπτύσσονται μεταξύ μας όταν προσπαθούμε με ανιδιοτέλεια «για να πάρουν τα όνειρα εκδίκηση»
 Όλοι όσοι συμμετείχαμε στο τελευταίο ψηφοδέλτιο του «ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟΝ ΚΑΙΡΟ» και όχι μόνο, ξαναβρισκόμαστε για ένα ποτό και κουβέντα την Παρασκευή 30.12.2011 στις 8 το απόγευμα
στο χώρο της δημοτικής κίνησης, Κοιμήσεως Θεοτόκου 8, δίπλα από τη Μητρόπολη.
 Για τη μουσική θα φροντίσει το radio loose με DJ τον DOM Σας περιμένουμε

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου