Τρίτη 27 Δεκεμβρίου 2011

ΤΟ ΟΙΚΟΠΕΔΟ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΧΩΡΟΣ ΠΡΑΣΙΝΟΥ

Η καπιταλιστική μαφία προσπαθεί να ολοκληρώσει την τσιμεντοποίηση του οικοπέδου στο κέντρο του Μαρουσιού, Χατζηαντωνίου και Ράλλη(π. Παναγόπουλου), με κάθε τρόπο.
Μετά την κατά πλειοψηφία απόφαση του δημοτικού συμβουλίου, να αποδεχτεί η δημοτική αρχή του κ. Πατούλη στις 28-7-2011, τα 35 "αργύρια" - θέσεις στάθμευσης στο πολυκατάστημα που θέλει να κτίσει η εταιρία TEN BRIKE, όταν αγοράσει το οικόπεδο από την ΕΚΤΑΣΙΣ, συνεργείο της εταιρίας έκοψε νύχτα 3 αιωνόβια πεύκα, μη διστάζοντας να προκαλέσουν ζημιές και σε σταθμευμένο αυτοκίνητο.
Η Λαϊκή Συσπείρωση Μαρουσιού καταγγέλλει την δημοτική αρχή και τον κ. Πατούλη, γιατί βοηθούν με τις ενέργειές τους την εταιρία.
Και με αυτές τις ενέργειες επαληθεύονται οι θέσεις μας ,οι ιδιωτικές εταιρείες για να εξυπηρετήσουν το κέρδος και την καπιταλιστική ανάπτυξη, χρησιμοποιούν όλες τις μεθόδους. Η γερμανο-ολλανδική εταιρεία, μετά τις "σωτήριες" αποφάσεις της Ε.Ε να προχωρήσει μαζί με την κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ χθες, του μαύρου μετώπου(ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΛΑΟΣ) σήμερα και τη σύμφωνη γνώμη Μπακογιάννη-Κουβέλη, στην παραπέρα χρεoκοπία του ελληνικού Λαού...


H εν λόγω εταιρεία λοιπόν αγοράζει οικόπεδα φθηνά, χτίζει πολυκαταστήματα, προσλαμβάνει σύγχρονους δούλους 4ωρίτες των 400 και των 500 ευρώ, εργαζόμενους χωρίς δικαιώματα, απομυζεί την αγροτική και κτηνοτροφική παραγωγή, καταστρέφοντας μικρομεσαίους στη πόλη και την ύπαιθρο, αυξάνει τα κέρδη της , κονομάει για να αναπτύξει την κερδοφορία της , ώστε αύριο να αγοράσει άλλα οικόπεδα, να χτίσει..κ.λ.π.
Όποιος στηρίζει αυτό τον τρόπο ανάπτυξης και δεν παλεύει για την ανατροπή του, μόνο αυταπάτες και εφησυχασμό τρέφει στον λαό, αυτοί που κοιτάζουν το δέντρο χάνουν το δάσος, που λέγεται καπιταλιστική βαρβαρότητα.
Η Λαϊκή Συσπείρωση καλεί τους κατοίκους και τους αυτοαπασχολούμενους ,της περιοχής και όχι μόνο να βάλουν εμπόδια στην τσιμεντοποίηση του οικοπέδου στην Χατζηαντωνίου και Δ. Ράλλη και να παλέψουν μαζί με όλο τον Λαό, τα σωματεία, τους φορείς και κινήματα στο Μαρούσι, για να απαιτήσουμε γη ελεύθερη από ατομική ιδιοκτησία, το οικόπεδο να αξιοποιηθεί μόνο για χώρος πρασίνου.-
Καλούμε σε αγώνα ενάντια στην εξαθλίωση που οδηγούν τον Λαό οι πολιτικές της "ελεύθερης" οικονομίας, της ανταγωνιστικότητας, της άναρχης καπιταλιστικής ανάπτυξης του Μαρουσιού. Ενάντια στα χαράτσια, στην κατάργηση των συλλογικών συμβάσεων, στους μισθούς πείνας, ενάντια στην ιδιωτικοποίηση υγείας και παιδείας, ενάντια στην καταστροφή του εργαζόμενου , του μικροαυταπασχολούμενου . Ενάντια στην εκχώρηση της λαϊκής κυριαρχίας.
Ανεξάρτητα τι ψήφισε ο καθένας και η καθεμιά , σε καλούμε να συμπαραταχτείς με το ΚΚΕ και τη Λαϊκή Συσπείρωση στον αγώνα και την κάλπη.
Γύρισε την πλάτη σε όσους σε τρομοκρατούν, σε όσους σου τρέφουν αυταπάτες , φύγε από την λογική τους, αυτοί δεν αλλάζουν , άλλαξε εσύ στάση ζωής.
Ο μόνος που μπορεί να τους σταματήσει είναι το οργανωμένο λαϊκό κίνημα , με ταξική τακτική και στρατηγική , με διέξοδο τον σοσιαλιστικό τρόπο ανάπτυξης , την Λαϊκή εξουσία με λαϊκή οικονομία , αποδέσμευση από Ε.Ε και όλους τους ιμπεριαλιστικούς οργανισμούς, μονομερή διαγραφή όλου του χρέους που δημιούργησαν οι καπιταλιστές.
Σήμερα να τους βάλουμε εμπόδια, αμφισβητώντας στην πράξη την ιδιοκτησία και εκμετάλλευση στη γη, του κάθε ιδιώτη είτε λέγετε Παναγόπουλος, Δηλαβέρης , Συγγρός, Βορές , ΕΚΤΑΣΙΣ, TEN BRIKE, είτε λέγεται εκκλησία.
Απαιτούμε τώρα ο δήμαρχος να πάρει πίσω την απόφαση τσιμεντοποίησης του οικοπέδου, ομόφωνα το δημοτικό συμβούλιο να αποφασίσει την απαλλοτρίωση του χώρου και να δεσμευτεί απο την δημοτική αρχή
ΟΛΟΙ ΝΑ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΘΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΟΥΜΕ:
ΤΟ ΟΙΚΟΠΕΔΟ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΧΩΡΟΣ ΠΡΑΣΙΝΟΥ ΚΑΙ ΜΟΝΟ
 ΧΩΡΙΣ ΑΛΛΕΣ ΧΡΗΣΕΙΣ ( ΥΠΟΓΕΙΑ ΠΑΡΚΙΝΓΚ κλπ).
ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΕΠΙΔΟΞΟΥΣ ΑΓΟΡΑΣΤΕΣ
ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΕΙΤΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΑΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ.
Το έδαφος και ότι βρίσκεται κάτω και πάνω απ' αυτό, είναι Λαϊκή περιουσία , μόνο στο Λαό μπορούν να ανήκουν και μόνο προς όφελος του μπορεί να το εκμεταλέυεται .

         Οι Δημοτικοί Σύμβουλοι της Λαϊκής Συσπείρωσης
Νίκος Μπουντούρογλου, Μαρία Καρλατήρα & Θανάσης Φωτόπουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου